Menu
© Pirelli
Nieuws

Vier mogelijke locaties voor tweede GP Amerika

1 reactie | 2101x gelezen
18-08-2017 21:42

EvDelft | Chase Carey laat weten dat er vier potentiële locaties zijn die een tweede Formule 1-race in de Verenigde Staten zouden kunnen organiseren.

Bron: PlanetF1.com

Het Circuit of the Americas in Austin, Texas, is sinds 2012 de thuishaven voor de Grote Prijs van Amerika, maar Liberty wil graag een tweede race in dat land op de kalender zetten.

Er zijn vier steden die dingen om die eer: New York, Los Angeles, Miami en Las Vegas. Carey is echter niet geïnteresseerd in een veiling waarbij de hoogste bieder wint. Hij wil de beste locatie zien te vinden.

Carey: "Ik denk dat deze vier steden illustratief zijn. Ik denk niet dat we deze discussie in het openbaar moeten voeren. Alle vier de steden tonen interesse en wij zijn geïnteresseerd in meer dan één van hen. Echter, ik ga ze niet tegen elkaar uitspelen door publiekelijk dingen te gaan roepen. We willen de juiste locatie hebben, met de juiste partners, de juiste mogelijkheid en de beste plek voor het evenement dat publiek trekt."

"Ik ben van mening dat de beste manier daarvoor is met hen in gesprek te gaan. We willen partners zijn van hen, niet alleen maar een overeenkomst sluiten. We willen een partnerschap en een relatie. De evenementen zijn het gezicht van de Formule 1. Ik denk dat het belangrijk is dat we een evenement hebben dat speciaal is. We willen er dus goed over nadenken en de juiste partners kiezen met de juiste locatie en de juiste mogelijkheid", aldus de Amerikaan.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Sicko
Gold Member

Dit riekt naar een tweede monacolike-optocht en die tweede race gaat er komen: In Las Vegas. Maar laat mijn wens dan ook gehoor vinden: Er vallen geen wk-punten meer te verdienen in Monaco en dus ook niet in Las Vegas.

0 19-08-2017 18:00:47
;