Menu
© Pirelli
Nieuws

Helmut Marko steunt Sebastian Vettel voor wereldkampioen

1 reactie | 1286x gelezen
18-08-2017 11:44

EvDelft | Helmut Marko, de adviseur van Red Bull, is van mening dat Sebastian Vettel na de zomerstop sterker terug zal komen en zijn vijfde wereldtitel zal gaan behalen dit jaar.

Bron: FoxSportsAsia.com

Op dit moment heeft hij een voorsprong van 14 punten over zijn directe rivaal Lewis Hamilton. En Marko denkt dat de Duitser, die zijn vier titels voor Red Bull heeft behaald, die in Hongarije wist te winnen, deze overwinning hem sterker heeft gemaakt en meer vastberaden.

"Sebastian al de zomer gebruiken om sterker terug te komen. Dat is hoe ik hem ken. Ik geloof in Vettel want ik weet hoe sterk hij mentaal is. Bovendien heeft Ferrari een stapje extra gezet. Ferrari was in de eerste helft van het seizoen de betere auto maar verschillende omstandigheden hebben verhinderd dat de kansen allemaal verzilverd werden. Zoals op Silverstone", aldus de adviseur van het Oostenrijkse team.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Sicko
Gold Member

Fout maar begrijpelijk statement van Marko. Hij heeft Vettel bij RBR in de oppermachtige wagen van Newey gezet, waarmee Vettel met 10 vingers in zijn neus 4x wk kon worden. Totdat ze een zekere Ricciardo in de tweede wagen zetten en Vettel meteen de oren waste.

Als Vettel wk zou worden in een, weliswaar ook weer. oppermachtige wagen is er het bewijs dat Marko's keuze van toen geen geluk was.

Jajaja, Marko weet hoe sterk Vettel mentaal is. Hebben we allemaal kunnen zien in Azerbeidjan.

0 19-08-2017 17:17:55
;