Menu
© McLaren
Nieuws

Fernando Alonso misschien aan zijn laatste jaar in F1 bezig

0 reacties | 1421x gelezen
18-08-2017 08:18

EvDelft | Fernando Alonso heeft lang de tijd gehad zijn toekomst te overdenken, maar nu het seizoen van 2017 na de zomerstop op Spa-Francorchamps verder gaat, is het tijd voor de Spanjaard spijkers met koppen te slaan.

Bron: CNN.com

Na maanden van speculatie, zal de 36 jaar oude tweevoudig wereldkampioen binnenkort laten weten wat zijn plannen zijn voor 2018.

De vraag is lang geweest of Fernando bij McLaren blijft of dat hij een ander team op zou zoeken in de Formule 1. Alonso heeft inmiddels laten doorschemeren dat zijn toekomst misschien buiten de Formule 1 ligt als hij geen competitief plekje kan vinden binnen de sport. Alonso wil races en winnen en strijden voor de titel.

Alonso: "De Formule 1 is nog altijd mijn eerste prioriteit. Het is mijn leven. Ik hoop nog altijd op het winnen van een wereldtitel. Maar wanneer ik geen mogelijkheden zie die mij in staat stellen te strijden voor de overwinning, dan zal ik buiten de Formule 1 kijken. Maar die beslissing zal ik maken in november of december. Ik wil vóór die tijd alle andere opties hebben afgewogen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;