Menu
© Mercedes
Nieuws

Lewis Hamilton zegt dat Mercedes zijn laatste team is in F1

11 reacties | 2922x gelezen
13-08-2017 14:14

EvDelft | Hoewel Lewis Hamilton toegeeft dat hij best voor Williams of Ferrari zou willen racen, ziet hij geen reden om bij Mercedes weg te gaan.

Bron: FoxSportsAsia.com

De Britse coureur heeft een contract tot het einde van 2018. Hij zal dan 5 jaar voor de Zilverpijlen in dienst zijn. Tot op heden heeft hij twee van de drie wereldtitels voor Mercedes behaald. En hoewel de geruchten gaan dat Hamilton met vervroegd pensioen gaat, wellicht zelfs aan het einde van dit seizoen, zeggen anderen dat hij naar Ferrari zal vertrekken, waar hij met Sebastian Vettel van plek gaat ruilen.

Echter, Hamilton zegt dat hij zijn carrière zal volmaken bij Mercedes: "Als ik ergens naartoe zou gaan, moet ik daar proberen te implementeren wat ik hier heb. Waarom zou ik dat doen? Is er noodzaak voor? Natuurlijk kijk ik naar andere teams. Ik heb bewondering voor Williams en het zou leuk zijn daar ooit voor te racen en hen terug naar de top te brengen. Ik heb helaas geen magische vingers."

"Ik zou niet weten hoe lang dat zou duren, of het zelfs maar mogelijk is. Maar ik heb enorm bewondering voor Frank en het hele team en haar geschiedenis. McLaren was een geweldige ervaring voor mij. Ik ben daar geweest, en dat was goed. En dan is er nog meer één ander team dat interessant is, en dat is natuurlijk Ferrari. Ik zit hier echter prima op mijn plek, ik ben graag met de mensen waar ik voor werk, waar ik mee samenwerk. Ik ben blij waar ik ben."

"Als ik ooit hier weg zal gaan, dan verlaat ik de Formule 1", besloot Hamilton.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;