Menu
©
Nieuws

Chase Carey heeft geen haast met meer races in de VS

0 reacties | 1124x gelezen
10-08-2017 08:43

EvDelft | Chase Carey heeft gezegd dat hij er geen haast mee heeft om een tweede race in de Verenigde Staten te organiseren. De huidige en enige race in de Verenigde Staten is in Austin, Texas.

Bron: PaddockTalk.com

Sinds Liberty Media - een Amerikaans bedrijf - de Formule 1 heeft overgenomen, wordt er gefluisterd dat een tweede en misschien zelfs een derde race in de VS een prioriteit is. Echter, de opvolger van Bernie Ecclestone liet weten dat hij een vijfjarenplan heeft voor de Amerikaanse markt.

"Ik wil Bernie niet bekritiseren, want hij had de zaken goed onder controle. Maar ik denk dat hij veel te veel keek naar de korte termijn. Als je naar New York wilt, moet je goed plannen. In het verleden werkte de Formule 1 zo goed om dat je een contract tekende en de rest aan de promotor overliet. Maar dat is niet meer mogelijk", aldus Carey.

"Je moet tegenwoordig de verbeelding van de mensen vangen. Dat doe je niet met Phoenix, maar wel in New York of Miami. We zien de eerste tekenen al. We zijn bezig onze toewijding op de social media te versterken. We zien al meer reacties uit de VS. Er zijn daar veel meer fans dan we in eerste instantie dachten", liet de Amerikaan weten.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;