Menu
© Toro Rosso
Nieuws

"Daniil Kvyat heeft geen garanties voor 2018"

0 reacties | 1482x gelezen
10-08-2017 06:21

EvDelft | Daniil Kvyat kan zijn plekje in de Formule 1 niet als vanzelfsprekend beschouwen. Dat is de mening van de eerste Rus in de Formule 1, Vitaliy Petrov.

Bron: PaddockTalk.com

De 23 jaar oude Kvyat draagt momenteel de eer van zijn land op zijn schouders in de Formule 1. Volgens de teamleiding van Red Bull heeft Kvyat goede kans volgend jaar voor Toro Rosso te rijden. Echter, Pierre Gasly blijft hoopvol op een kans. Bovendien liet Franz Tost onlangs weten dat Daniil minder emoties moet tonen in de auto.

Petrov liet weten: "Als Formule 1-coureur ben je niet immuun voor het vervangen worden door een ander - op geen enkel moment. Dus zelfs als Christian Horner zegt dat ze eraan denken hem een contract voor 2018 aan te bieden, kan Daniil dat niet als vanzelfsprekend beschouwen. Ik herinner mij nog dat ik voor Renault reed en mijn teamgenoot Nick Heidfeld was heel erg goed bezig. Toch werd hij halverwege het seizoen vervangen door Bruno Senna."

"Daarom denk ik dat Daniil goed moet uitrusten in de zomerstop, zich moet herstellen en zijn aandacht moet richten op de tweede helft van het seizoen. Als hij dezelfde fouten blijft maken als in de eerste helft, kan het wel eens afgelopen zijn met zijn carrière", aldus de Rus.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;