Menu
© Pirelli
Nieuws

"Geruchten omtrent Max Verstappen stoppen wanneer hij weer wint"

5 reacties | 4768x gelezen
08-08-2017 15:37

EvDelft | De speculaties over de toekomst van Max Verstappen zullen pas ophouden, wanneer Red Bull hem een winnende auto kan geven.

Bron: PaddockTalk.com

Dat is de mening van Christian Horner, de teambaas van Red Bull. Hij zei dit nadat hem werd gevraagd over de almaar aanhoudende geruchten dat de 19 jaar oude Nederlander binnenkort naar Ferrari gaat. Hoewel Verstappen nog tot en met 2019 een contract heeft met Red Bull, zei Horner dat het zinloos is nu al verder te kijken dan dat.

"Een contract betekent wederzijdse interesse. Het heeft geen zin met Max in onderhandeling te gaan, als we hem geen auto kunnen geven waarmee hij kan winnen. Ik ben er echter zeker van dat er geen team is waarvoor hij zou graag zou willen rijden als Red Bull, als we hem die auto kunnen geven."

Echter hoewel Red Bull zichzelf steeds verbeter, heeft Verstappen een slechte eerste helft van het seizoen achter de rug. Na een aantal aanrijdingen en een paar keer mechanische pech, staat hij in punten flink achter op zijn teamgenoot Daniel Ricciardo.

"Max is heel volwassen met de tegenslagen omgegaan, als je je bedenkt hoe jong hij eigenlijk is. In Engeland kan Max nog niet eens een auto huren! (daar moet je 21 voor zijn, red.) Het is ook indrukwekkend hoe hij met de druk, de verwachtingen en de interesse in zijn persoon omgaat. Vooral in Nederland. Als coureur en als mens wordt hij steeds beter", ging Horner verder.

"Niemand is perfect, en het gaat altijd om kleine beetjes per keer. Maar daarom werken we ook als team samen. Wij zijn al op een hoog niveau bezig, en Max wil dat ook. Hij wil steeds beter worden", besloot de teambaas.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;