Menu
© Toro Rosso
Nieuws

Carlos Sainz heeft als 'enig doel' bij Red Bull te rijden

7 reacties | 2089x gelezen
04-08-2017 18:14

EvDelft | Carlos Sainz laat weten dat zijn enige doel in de Formule 1 is te racen voor het team Red Bull.

Bron: FoxSportsAsia.com

Sainz werd publiekelijk op zijn vingers getikt toen hij had laten weten dat hij waarschijnlijk in 2018 niet voor Toro Rosso zou rijden. De Spanjaard werd in niet mis te verstane woorden duidelijk gemaakt dat hij in 2018 voor Toro Rosso zou rijden want Red Bull had de optie op hem opgenomen. Tevens liet de teamleiding weten niet de hand te bijten die hem voedt.

Deze publiekelijke woordenstrijd tussen de familie Sainz aan de ene kant en Red Bull aan de andere kant, duurde enkele weken. Onlangs legde hij verantwoording af op de officiële site van de Formule 1, met als centrale vraag of Sainz een 'gecalculeerd risico' had genomen.

"Een gecalculeerd risico? Ha! Ik heb mijn mening altijd gegeven op elk moment. Misschien heb ik wel eens andere woorden gebruikt, maar dat is me niet helemaal goed bevallen, omdat Helmut Marko en Christian Horner tegen mij op stonden. Dat gebeurt soms in een Formule 1-carrière. Maar het is over, laten we dit vergeten", aldus de Spanjaard.

"Van mijn kant is er niets meer dan ambitie. En soms, in de opwinding, zeg je soms iets. Zo ben ik! Ik heb doelen en dromen. Maar het is mijn enige doel in de toekomst voor Red Bull te rijden. Dat is wat ik wel en dat heb ik al 100 keer gezegd. En als ik ooit een keer iets anders heb gezegd in mijn opwinding, dat is uit zijn verband getrokken", aldus Sainz.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;