Menu
© Renault
Nieuws

Jolyon Palmer zegt dat Nico Hülkenberg werd voorgetrokken

4 reacties | 1722x gelezen
03-08-2017 09:14

EvDelft | Jolyon Palmer zegt dat zijn team Renault afgelopen zondag tijdens de Grote Prijs van Hongarije zijn teamgenoot Nico Hülkenberg een betere kans gaf om hoger te finishen door zijn eigen race daaraan op te offeren.

Bron: TheCheckeredFlag.co.uk

Er is al veel gezegd over de prestaties van Palmer, dit seizoen, vooral in vergelijking met zijn teamgenoot Hülkenberg. De Duitser heeft de Brit tot nu toe het hele seizoen afgetroefd in de kwalificaties en in alle races die zij beiden hebben uitgereden was Hülkenberg de betere. En hoewel Palmer ook zijn deel aan pech heeft gehad - zoals zijn uitvallen tijdens de opwarmronde bij zijn thuisrace - lijkt het erop dat de hinder die Palmer ondervond op de Hungaroring opzettelijk was.

Palmer: "Ik moest hem voorbij laten. Daardoor werd mijn strategie aangetast omdat ik Nico moest helpen. Daardoor konden Kevin Magnussen en Daniil Kvyat mij ook voorbij komen. Het was frustrerend om de rode lantaarn te moeten dragen met zoveel snelheid in reserve, terwijl je niet kunt inhalen op dit circuit."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Shivan
Bronze Member

En terecht dat ze hulkenberg voor trekken, die neemt het hele team op sleeptouw en laat zien wat de auto kan, daarin tegen heeft Palmer niet de snelheid gevonden in de auto, en laat hij ook blijken over het gehele seizoen de snelheid te hebben.

1 03-08-2017 09:52:30
RvDelft
Moderator

Ja inderdaad boehoe Palmer.

03-08-2017 10:19:44
Misjab
Gold Member

Precies Shivan.. Dit is echt een hele slap smoes verhaal. Hulk is duidelijk stukken sneller en beter.
Het is ook niet zo dat toen Hulk er eenmaak langs kwam, dat Palmer toen in zn kielzog is blijven zitten.. Nee, hulk reed meteen weg van hem, omdat palmer hem gewoon niet bij kan houden

0 03-08-2017 14:12:41
Misjab
Gold Member

KORTOM: Palmer is een slome ondermaatse F1 rijder, die zeer binnenkort een andere baan of raceklasse moet gaan zoeken........

0 03-08-2017 14:30:14
;