Menu
© Red Bull
Nieuws

Christian Horner: "Wij moeten Max Verstappen een winnende auto geven"

2 reacties | 2307x gelezen
27-07-2017 14:41

EvDelft | Christian Horner heeft laten weten dat Red Bull aan Max Verstappen voor 2018 een winnende auto moet geven.

Bron: Wheels24.co.za

De 19 jaar oude Nederlander en zijn vader Jos Verstappen hebben categorisch ontkend dat Max binnenkort naar Ferrari gaat. Maar tegelijkertijd, hoewel Verstappen duidelijk gefrustreerd is vanwege zijn auto die het regelmatig opgeeft, heeft hij een contract tot en met 2019.

Toen Horner gevraagd werd, na afloop van de Grote Prijs van Groot-Brittannië, of hij opgelucht was dat Verstappen eindelijk een race had uitgereden, antwoordde hij: "Dat kun je wel zeggen."

Ook vroeg het Algemeen Dagblad Christian Horner naar de uitbarstingen van Verstappen: "Natuurlijk heeft hij emoties laten zien, vooral wanneer je na een slechte race direct de microfoon onder zijn neus duwt. Maar hij moet wel altijd zichzelf onder controle houden. Deze fase van zijn carrière gaat over het opbouwen van karakter voor hem. Formule 1 is niet een sport waarbij je alleen maar een racket of een bal nodig hebt. Hij zal hier sterker en meer compleet door worden."

Tevens liet Horner weten blij te zijn met de duidelijke progressie die het team boekt met prestaties en snelheid, na een relatief zwakke start van het seizoen: "Sinds Barcelona hebben we veel vooruitgang geboekt. De race op Silverstone viel wel een beetje tegen, maar we gaan de goede kant op."

"Het is aan ons om Max voor volgend jaar een auto te geven waarmee hij kan winnen. Daarna praten we over de toekomst. En wanneer we dat doen, weet ik zeker dat Max liever hier blijft dan dat hij naar een ander team gaat", besloot de teambaas.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Sicko
Gold Member

Naar mijn mening moet Verstappen een auto moet krijgen waar hij mee kan winnen. En dat hoeft niet een winnende auto te zijn waarmee iedere coureur met 10 vingers in de neus kan winnen.

0 27-07-2017 17:42:25
Nafta
Senior Member

Al dat gezeik over karakter opbouwen hebben we wel gehad...Christian Horner mag zich ook wel schamen Max zo'n onwaardige auto mee te geven waar Daniel flierefluitend elke keer naar het podium rijd.

0 28-07-2017 11:37:08
;