Menu
© Red Bull
Nieuws

Jos Verstappen: "Max is teleurgesteld over 2017"

2 reacties | 1800x gelezen
26-07-2017 11:59

EvDelft | Jos Verstappen, de vader van Max, laat weten dat voor het eerst in de carrière van de jonge Nederlander, hij teleurgesteld is.

Bron: SportsMole.co.uk

Eerder was er speculatie dat de 19 jaar oude coureur onder zijn contract met Red Bull uit zou willen en naar Ferrari zou gaan. Dat bleek overigens vals nieuws. Jos, de vader van Max en zelf oud-Formule 1-coureur, sprak met de Nederlandse televisiezender RTL GP dat dit inderdaad niet gaat gebeuren op korte termijn. Echter, zo liet hij weten, hij wil wel graag dat Red Bull snel met een winnende auto op de proppen komt.

Jos: "Max wil wereldkampioen worden en hij zal er alles aan doen om te winnen. Op dit moment heeft hij die mogelijkheid niet. Hij gebruikt dit jaar om sterker te worden. Volgend jaar is het duidelijk wat onze doelen zijn. We willen winnen. Gebeurt dat niet, wordt de situatie erg ingewikkeld. Op het moment kan Max weinig doen aan de situatie. Hij doet wat hij moet doen, hij zit lekker in zijn vel, maar hij wil winnen. Dat is wat Max uitstraalt: de teleurstelling dat hij niet het materiaal heeft om te kunnen winnen. Hij heeft nog niet geleerd niet te winnen."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Sicko
Gold Member

Verstappen heeft geen winnende auto nodig, zoals Hamilton en Vettel dat expliciet wèl nodig hadden/hebben, maar een auto waar hij mee kan winnen op basis van racen. En het is al duidelijk gebleken dat Verstappen een echte racer is. Vettel kon Verstappen op Silverstone alleen maar passeren via een pitstop. Bèh!

0 26-07-2017 17:48:41
f1stevie
Silver Member

en ik vind dat jos zich minder moet moeien.... IEDEREEN geeft tgenwoordig een topauto nodig om te winnen , zowel Max als LH of Vettel .... alles is kunstmatig geworden met die fake DRS en te veel regels... ten tijde van shumi ( en door voor ) ging het echt om racen en de bijhorende vuile spelletjes ( duwtje hier , stootje daar ) de F1 word nu rond de groene tafel gespeeld en wat het meest opbrengt zal ook winnen, als je jaren F1 volgt moet je dat nu toch duidelijk zijn!!! en wat vorig jaar is gebeurd met rosberg was een duidelijke fout van de FIA en rosberg had dit door vandaar zijn superslimme beslissing om er onmiddellijk mee te stoppen.

0 26-07-2017 18:03:20
;