Menu
© Renault
Nieuws

Jolyon Palmer: "Ik ben niet bijgelovig, maar…"

0 reacties | 1467x gelezen
22-07-2017 17:19

EvDelft | Als het op pech aankomt in 2017, heeft Jolyon Palmer alleen concurrentie van het team van McLaren. Maar de coureur van Renault is vastbesloten het tij te keren en hoopt op een goede race in Hongarije.

Bron: F1i.com

"Ik ben niet bijgelovig, maar je zou toch zeggen dat deze pech een keer moet ophouden", aldus de Brit.

Zijn thuisrace, vorige week, was een blauwdruk van zijn seizoen. Hij zou zijn thuisrace starten vanaf de 11de plek, ware het niet dat tijdens de opwarmronde zijn auto de geest gaf: iets met de hydraulica.

Nick Chester, de technisch directeur chassis van Renault, liet weten: "Het was zoiets simpels als een O-ring in het hydraulische systeem. We hebben onderzocht waarom die kapot is gegaan en we zullen ervoor zorgen dat het niet weer gebeurt.

Cyril Abiteboul, de teambaas van Renault, liet weten: "Jolyon kon helaas de race niet starten vanwege een probleem met het hydraulische systeem. Hij zou zijn thuisrace starten vanaf plek 11 en had waarschijnlijk punten kunnen scoren."

Palmer zelf liet weten: "Het grote negatieve nieuws voor mij was natuurlijk dat ik mijn thuisrace niet kon rijden. Dat was ontzetten frustrerend. Vooral omdat het mijn thuisrace was en ik had hier veel fans. Ik kon het niet geloven. Maar, aan de andere kant, er waren ook een hoop goede dingen op Silverstone."

"Hopelijk kan ik volgende week, op de Hungaroring, een goede race rijden", besloot de 26 jaar oude coureur.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;