Menu
© Mercedes
Nieuws

Lewis Hamilton heeft geen spijt van missen evenement in Londen

1 reactie | 1958x gelezen
14-07-2017 08:53

EvDelft | Lewis Hamilton heeft een storm van protest over zich heen gekregen, zowel van mensen binnen de Formule 1 als van erbuiten, over het feit dat hij liever twee dagen naar Griekenland ging dan dat hij een unieke dag voor de fans bijwoonde.

Bron: Express.co.uk

Deze controverse overschaduwt de berichten waarin Lewis laat weten dat hij voor de vijfde keer - en de vierde keer op rij - de Grote Prijs van Groot-Brittannië wil winnen. Echter, de drievoudig wereldkampioen zegt dat hij geen spijt heeft van het missen van de fandag in Londen omdat hij van mening was dat de tweedaagse vakantie in Griekenland hem een optimale voorbereiding heeft kunnen geven voor de race op Silverstone, komende zondag.

Volgens Lewis is die race zijn 'enige doel': "Iedereen heeft het recht zelf beslissingen te nemen. Ik vind dat het een heel intensief seizoen is tot nog toe ik voor mij was dit de beste voorbereiding voor het komende weekeinde. Ik heb vorige week al aan de organisatie laten weten dat ik er niet bij zou zijn. Ik heb dat ook aan Toto Wolff en het team verteld en zij waren begripvol en respectvol."

"Ik denk dat ik vaak genoeg met de fans in contact sta. De fans zijn erg belangrijk en dat zijn ze altijd geweest. Er zijn dingen die ik buiten de sport om doe, waar niemand het over heeft, zoals het bezoeken van jonge kinderen in een ziekenhuis die geen races kunnen bijwonen. Niemand heeft het daarover", verdedigde Hamilton zijn beslissing.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Natuurlijk heeft lewis geen spijt, want lewis denkt alleen aan zich zelf.

Laten die fans dan maar naar 3 andere coureurs op het podium juigen zondag :)

0 14-07-2017 08:57:43
;