Menu
© BBC.co.uk
Nieuws

Liberty Media niet blij met Lewis Hamilton

3 reacties | 2398x gelezen
13-07-2017 20:07

EvDelft | Liberty Media, de eigenaar van de Formule 1, heeft laten weten niet blij te zijn met de absentie van Lewis Hamilton tijdens de speciaal georganiseerde dag voor de fans in Londen, gisteren.

Bron: DailyMail.co.uk

Hamilton had juist de grote publiekstrekker moeten zijn in zijn thuisland, waarbij in voorbereiding op de Grote Prijs van Groot-Brittannië met oudere Formule 1-auto's werd gereden door de straten van Londen en waarbij de fans dichtbij de coureurs konden komen. Maar Hamilton, die tweede staat in het kampioenschap voor coureurs, besloot in plaats daarvan niet aanwezig te zijn, maar ging met zijn privé vliegtuig voor een korte vakantie in Griekenland.

Liberty liet weten: "We hebben alle teams uitgenodigd, en alle coureurs, voor F1 Live London. We hebben geweldige reacties gekregen van alle teams en de 19 aanwezige coureurs."

Liberty Media is al sinds de overname in januari dit jaar aan het werk om de sport dichtbij de fans te brengen en ook dit evenement heeft maanden van voorbereidingen gekost. De Formule 1-auto's reden in Londen van de Whitehall tot het Trafalgar Square. Liberty is teleurgesteld en verrast door de afwezigheid van de drievoudig wereldkampioen.

De beslissing van Hamilton is des te meer onbegrijpelijk, omdat de Brit eerder deze maand de race op Silverstone als 'de belangrijkste van het jaar' had bestempeld.

In plaats van Lewis Hamilton, is Jenson Button verschenen, evenals Nico Rosberg, die vorig jaar kampioen werd. Hamilton zit vandaag in de persconferentie voorafgaand aan zijn thuisrace.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Petertje
Junior Member

Heel erg jammer. Niet alleen voor de fans maar ook voor Lewis' PR. Geen enkele coureur heeft dit afgeslagen. En ik moet toegeven dat mijn respect voor Hamilton hier ook minder door is geworden door aan te tonen dat ie een écht slechte verliezer is. Mocht ie Silverstone gaan winnen denk ik dat er weer eens een luid boegeroep gaat worden naar het podium. Echt jammer.

0 13-07-2017 23:28:34
haastig
Senior Member

Ben benieuwd of...en wanneer we een reactie horen van de teambaas. Ik kan me zo voorstellen dat die er ook niet blij van wordt. De egoist ten top.

0 14-07-2017 01:17:11
Misjab
Gold Member

Tja, ik begrijp dat je af en toe wat tijd voor jezelf nodig hebt, en dat het hele media circus af en toe wat te veel wordt voor een coureur, maar uitgerekend in je thuis race weekend als enige niet opdraven??? dat is echt wel heel leip. zelfs voor Lewis. laat dat publiek maar voor max juigen ")

0 14-07-2017 07:21:50
;