Menu
© Toro Rosso
Nieuws

Carlos Sainz wellicht bij een ander team in 2018

2 reacties | 1802x gelezen
06-07-2017 19:35

EvDelft | Carlos Sainz zegt dat het onwaarschijnlijk is dat hij voor een vierde opeenvolgend seizoen bij Toro Rosso zal blijven.

Bron: EuroSport.co.uk

Sainz had dit jaar voor Renault kunnen rijden, maar heeft dat aanbod afgeslagen. Hij besloot bij de familie van Red Bull te blijven om te laten zien dat hij een zitje bij een topteam verdient. Echter, omdat Daniel Ricciardo en Max Verstappen allebei een contract hebben bij Red Bull Racing voor 2018, zal Sainz verder moeten kijken.

Sainz: "Het is nog een lang seizoen en de geruchten zijn altijd welkom. Mijn eerste doel is bij Red Bull te blijven en te strijden voor de podiums, overwinningen of wat er volgend jaar te behalen valt. Ik blijf daar mijn best voor doen. Als dat in het vierde jaar niet lukt, is het zeker niet onmogelijk dat ik verder om mij heen ga kijken. Ik ben absoluut klaar voor een volgende stap in mijn carrière."

Tot dusver heeft Sainz een stuk beter gepresteerd bij Toro Rosso dan zijn teamgenoot Daniil Kvyat. De Rus heeft pas 4 punten op zijn conto staan in 2017, terwijl Sainz er 29 heeft. Sainz zegt dat hij de beste resultaten probeert te behalen: "Het is nog vroeg. Ik weet niet wat er volgend jaar gaat gebeuren. Het is het geruchtenseizoen. Ik geniet daarvan. Echter, ik moet mijn best blijven doen op het circuit. Ik heb een baan en dat is de auto die ik heb zo snel mogelijk over het circuit te jagen. Ik voel me erg op mijn gemak binnen het team en met de auto. Ik denk dat het een mooi seizoen zal worden. Elke keer dat ik finishte, behaalde ik punten."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Gaat hem wel lukken,, Renault of Williams gok ik.

0 07-07-2017 07:55:42
Sicko
Gold Member

Denk het niet. Hij is geen topper en er zijn gewoon betere coureurs die al aan de poort rammelen. De idiote acties in o.a. de laatste 2 races zijn een bewijs dat het voor hem allemaal te hoog gegrepen is.

0 07-07-2017 08:20:29
;