Menu
©
Nieuws

Paul Ricard wil wintertests hosten

5 reacties | 1652x gelezen
06-07-2017 10:56

EvDelft | Paul Ricard, dat volgend jaar voor het eerst sinds 1990 een Formule 1-race zal organiseren, wil graag ook de wintertests voor het komende testseizoen voor haar rekening nemen.

Bron: Paddocktalk.com

Toen Stephane Clair, hoofd van het circuit, gevraagd werd naar de mogelijkheid om in 2018 de wintertest te houden op het ciruict in Le Castellet, antwoordde hij: "Graag. Het is ook logisch en we zijn er mee bezig. De teams kennen de kwaliteit van onze services. En omdat we zelf de telemetrie in huis hebben, hoeven de teams dat niet mee te nemen. Bovendien is het een nieuw circuit, wat voor hen erg verleidelijk kan zijn. De vraag is alleen of we moeten delen met een ander circuit. We zijn in onderhandeling."

De Formule 1-teams zijn geen vreemdeling op het circuit Paul Ricard, maar Clair bevestigde de geruchten dat het circuit wordt aangepast voorafgaand aan de Grote Prijs van Frankrijk, volgend jaar: "Het circuit zal anders zijn, zelfs hoewel we een groot deel van het originele circuit gebruiken. Dit is een idee dat we al lang hadden en door de FIA is goedgekeurd. Het werk zal klaar zijn in december of januari."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;