Menu
© Red Bull
Nieuws

Christian Horner begrijpt de frustraties van Max Verstappen

0 reacties | 1607x gelezen
30-06-2017 16:59

EvDelft | Christian Horner, de teambaas van Red Bull, laat weten dat de overwinning tijdens de Grote Prijs van Azerbeidzjan, afgelopen zondag, van Daniel Ricciardo, erg veel pijn heeft gedaan bij Max Verstappen.

Bron: F1i.com

De 19 jaar oude Nederlander viel in de twaalfde ronde uit met een probleem aan de motor, terwijl hij in de kopgroep van het veld reed. Wat betreft geluk, zijn Max en Daniel elkaars tegenovergestelde. De Australiër wist de chaotische race in de straten van Bakoe te winnen terwijl Verstappen voor de vierde keer in acht races uitviel.

Horner sprak over Verstappen: "Hij is enorm gefrustreerd op dit moment. Maar wat meer bijdraagt aan zijn frustraties, is dat hij ziet dat zijn teamgenoot podiums haalt, en zelfs weet te winnen. Het ligt echter niet aan het team, wij doen ons best."

Echter, Horner is van mening dat alle coureurs een periode van pech kennen, en hij denkt dan ook dat Verstappen binnenkort weer aan de andere kant van de lijn zal staan en meer geluk heeft.

Horner: "Hij heeft een paar zware races achter de rug waarbij de zaken niet zijn kant op vielen. Ik heb het idee dat er niet ver van nu een mooi resultaat op hem wacht. Hij rijdt zo geweldig op dit moment, hij is veel beter geworden. Hij heeft alleen veel pech. Maar, zoals altijd, zal die pech een keer ophouden."

"Voor een jongen van 19 is hij heel volwassen. Hij heeft een enorme honger naar succes en hij voelt het, dat is goed. Hij zal nog verder groeien in zijn carrière vanwege zijn huidige ervaringen. Het is echter op dit moment erg zwaar voor hem, maar ik weet zeker dat hij er sterker uit zal komen", aldus Horner.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;