Menu
© Mercedes
Nieuws

Deze coureurs bepalen de stoelendans voor 2018 [Valtteri">

5 reacties | 2100x gelezen
29-06-2017 01:30

EvDelft | Nu het seizoen van 2017 al bijna halverwege is, zijn de teams om zich heen aan het kijken wie er volgend jaar voor hen zal rijden. En in tegenstelling tot eind vorig jaar, zijn er dit seizoen veel variabelen voor 2018.

Bron: NESN.com

Valtteri Bottas

Behalve zijn uitvalbeurt tijdens de Grote Prijs van Spanje en zijn zesde plek tijdens de Grote Prijs van China, heeft Valtteri Bottas er tot nu toe een oerdegelijk seizoen opzitten. Daarmee doet hij zijn best te bewijzen dat hij zijn stoeltje voor volgend jaar bij Mercedes zeker verdient. Zijn eerste overwinning tijdens de Grote Prijs van Rusland helpt hem daar zeker bij. Ook Lewis Hamilton was erg positief over zijn teamgenoot.

Mercedes heeft met Valtteri een contract voor één jaar afgesproken, juist omdat dit jaar veel contracten van topcoureurs aflopen. Dat zet de deur open voor Fernando Alonso, maar de kans dat de Spanjaard naar Mercedes gaat lijkt niet groter te worden. Dat heeft te maken met de relatie tussen Hamilton en Alonso. De kans dat Bottas wordt aangehouden om een interne vergiftiging tussen Alonso en Hamilton te voorkomen, is zeker aanwezig.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;