Menu
© Red Bull
Nieuws

Verstappen: "Nooit aan nieuwe problemen gedacht"

1 reactie | 1450x gelezen
26-06-2017 20:56

ozzyexowaw | Na zijn uitvalbeurt in Bakoe had de Nederlander even geen zin om te praten. Nu een dag later baalde de coureur van Red Bull nog altijd stevig.

Bron: telesport.nl

"Het is enorm balen als je in zo'n goede positie ligt en dan opnieuw uitvalt", Aldus Max bij het programma Peptalk.

"Tijdens de race heb ik niet aan nieuwe problemen gedacht, zelf niet tijdens de problemen in de vrije trainingen. Er wordt nu onderzocht wat het probleem met de motor is geweest, maar deze motor lijkt nu wel klaar. Er kan een nieuwe ingezet worden", Zuchten de Nederlander.

Verstappen geeft aan dat hij niet de schuldige is: "Nee, ik kijk niet naar mezelf of ik iets verkeerd doe. Qua pure snelheid gaat het het hele seizoen al goed, maar qua punten scoren niet. De monteurs zitten er ook mee. Zij zijn ook dag en nacht in touw om alles in orde te krijgen en balen ook ontzettend als het dan niet goed gaat. Zij verwachten dat ik mijn best doe, maar ik verwacht van hen natuurlijk ook dat alles tiptop is."

Verstappen is na de race nog een half uur gebleven op het circuit, hierna is hij weggegaan: "Ik heb een half uurtje met mijn engineers de race nabesproken en daarna ben ik weggegaan. Of ik heb mee gefeest rond de overwinning van Daniel Ricciardo? Dat antwoord spreekt voor zich". Voegt Max er nog aan toe.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

RvDelft
Moderator

" Dat antwoord spreekt voor zich" is nee lijkt mij?

0 28-06-2017 09:54:11
;