Menu
© Red Bull
Nieuws

Marko: "Onze coureurs kunnen contract niet verbreken"

2 reacties | 2121x gelezen
15-06-2017 18:27

EvDelft | Red Bull heeft volledige controle over de toekomst van haar coureurs. Dat zegt Dr. Helmut Marko.

Bron: GrandPrix.com

Er gaan geruchten over drie van de vier coureurs van het team, dat die volgend jaar ergens anders zouden gaan rijden. Daniel Ricciardo, Max Verstappen en Carlos Sainz (van zusterteam Toro Rosso) zijn degenen over wie nogal veel gesproken wordt wat dat aangaat.

Maar Helmut Marko zegt dat Red Bull bepaalt wie wel of niet ergens anders heen gaat.

"Ricciardo en Verstappen hebben een vast contract. Ricciardo voor 2018, en Verstappen, onder voorbehoud van enkele clausules, nog langer", aldus de Oostenrijker.

Bovendien is Red Bull helemaal niet van plan haar coureurs te laten gaan: "En dat geldt ook voor Carlos Sainz. Hij staat nog tot 2019 bij ons onder contract. Alleen wij kunnen het contract verbreken, de coureurs kunnen dat niet."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

arts3
Silver Member

Waarom weggaan,ze zitten gebeiteld.Mercedes is momenteel het snelst,wel met veel vragen over bandenslijtage.Dan Ferrari met een minder presterende Kimi,Redbull vlak daarna.Force India kan de RedBulls net niet inhalen,ook al hebben ze pas de laatste versie Mercedes motor.(ra ra hoe kan dat?)

0 16-06-2017 11:16:14
Sicko
Gold Member

De geschiedenis leert dat de contracten blijken altijd weer open gebroken kunnen worden. Ricciardo en Verstappen kunnen simpel weg gekocht worden. Waarom Sainz in dit verhaal na Canada nog genoemd wordt, is mij een raadsel.

0 16-06-2017 20:03:21
;