Menu
© Pirelli
Nieuws

Jolyon Palmer onder druk, heeft geen verklaring

2 reacties | 1459x gelezen
14-06-2017 15:38

EvDelft | Jolyon Palmer heeft laten weten dat hij geen verklaring kan geven voor het feit dat hij zijn teamgenoot Nico Hülkenberg niet kan bijhouden.

Bron: SportsMole.co.uk

Teambaas Cyril Abiteboul, van Renault, heeft laten weten dat de Brit snel moet gaan presteren. Geruchten dat Palmer halverwege het seizoen vervangen zal gaan worden, worden sterker. Mogelijke vervangers zijn Sergey Sirotkin of zelfs Robert Kubica.

Palmer zegt dat de geruchten geen extra druk op zijn schouders leggen. Hij moet zijn eerste punt nog scoren dit seizoen.

"Wat bij mij voor druk zorgt, is dat ik geen goede prestaties lever. De enige manier om de geruchten te stoppen is door het goed te doen op de baan en ik hoop dat mij dat gaat lukken", aldus Palmer.

Op de vraag wat ervoor zorgt dat hij zoveel problemen heeft op snelheid te komen, moest hij het antwoord schuldig blijven. "Ik heb er geen verklaring voor. Ik denk niet dat ik iets fout doe. Het zijn allemaal kleine dingen die het verschil maken. Ik moet gewoon zo goed rijden als ik kan. Wat er aan de andere kant van de garage gebeurt is niet belangrijk", aldus de 26 jaar oude Brit.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Mathon
Bronze Member

Dus Jolyon Palmer heeft er geen verklaring voor waarom hij Hulkenberg niet kan bijhouden!! Mischien is hij wel niet zo'n goede coureur als Hulkenberg.

Vorig jaar kwam hij er nog mee weg. Het verschil tussen hem en Magnussen was niet zo groot en dus had het nog aan de auto kunnen liggen.

Nu is het duidelijk dat de auto stukken beter kan dan wat Palmer ermee doet. Ben dus bang dat we hem in 2018 niet meer gaan terugzien in de Formule 1 en ik vraag me af of hij het seizoen gaat afmaken.

Renault is in een zware strijd gewikkeld met de concurrenten en als slechts één rijder punten scoort wordt het lastig. Enige voordeel dat hij heeft is dat als je een ander in die wagen zet, deze geen goede voorbereiding heeft gehad en daarom dus ook niet veel punten pakt.

Maar ik ga geen geld zetten op de Formule 1 carriere van Palmer.

1 14-06-2017 21:20:04
Misjab
Gold Member

Kan niets anders doen, dan me compleet aan te sluiten bij jou, mathon.

Palmer is gewoon niet goed genoeg en hulk wel. 100% zeker dat hij er volgendjaar niet meer bij gaat zijn. Ik heb nog meer verwachtingen van stroll.

15-06-2017 08:32:12
;