Menu
© Pirelli
Nieuws

Jolyon Palmer onder druk, heeft geen verklaring

7 reacties | 2349x gelezen
14-06-2017 15:38

EvDelft | Jolyon Palmer heeft laten weten dat hij geen verklaring kan geven voor het feit dat hij zijn teamgenoot Nico Hülkenberg niet kan bijhouden.

Bron: SportsMole.co.uk

Teambaas Cyril Abiteboul, van Renault, heeft laten weten dat de Brit snel moet gaan presteren. Geruchten dat Palmer halverwege het seizoen vervangen zal gaan worden, worden sterker. Mogelijke vervangers zijn Sergey Sirotkin of zelfs Robert Kubica.

Palmer zegt dat de geruchten geen extra druk op zijn schouders leggen. Hij moet zijn eerste punt nog scoren dit seizoen.

"Wat bij mij voor druk zorgt, is dat ik geen goede prestaties lever. De enige manier om de geruchten te stoppen is door het goed te doen op de baan en ik hoop dat mij dat gaat lukken", aldus Palmer.

Op de vraag wat ervoor zorgt dat hij zoveel problemen heeft op snelheid te komen, moest hij het antwoord schuldig blijven. "Ik heb er geen verklaring voor. Ik denk niet dat ik iets fout doe. Het zijn allemaal kleine dingen die het verschil maken. Ik moet gewoon zo goed rijden als ik kan. Wat er aan de andere kant van de garage gebeurt is niet belangrijk", aldus de 26 jaar oude Brit.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;