Menu
© Red Bull
Nieuws

Max Verstappen maakt zich zorgen over de toekomst van Red Bull

2 reacties | 1996x gelezen
14-06-2017 08:01

EvDelft | Max Verstappen zegt dat hij zich zorgen maakt over de prestaties van Red Bull. Hij staat volgend jaar onder contract bij het Oostenrijkse team, maar na zijn uitvalbeurt in de Grote Prijs van Canada liet hij duidelijk weten het seizoen tot dus ver niet te kunnen waarderen.

Bron: Wheels24.co.za

Christian Horner, de teambaas, heeft zijn excuses aangeboden aan de Nederlander: "Hij weet hoe hard het team aan het werk is om de auto beter te maken. Hij kent het grote plaatje. We raceten tegen Mercedes in Canada en we versloegen Ferrari. Max had het resultaat niet dat hij had willen hebben, maar het is een lang seizoen. Zijn tijd komt nog wel."

Echter, de zorgen van Verstappen gaan niet alleen over 2017, vooral niet nadat Renault bekend maakte wat het met de motoren van plan is. "We willen volgend jaar voor de titel kunnen strijden, maar op dit moment zijn we daar nog mijlen ver vandaan", aldus Verstappen.

Renault heeft onlangs laten weten dat de motor dit seizoen niet verder verbeterd zal worden. Verstappen geeft toe bezorgd te zijn: "Ik ben bezorgd, ook voor de richting die voor volgend jaar wordt ingeslagen. Ik wil winnen en ik weet dat dit team dat kan. Je ziet dat de auto sterk verbeterd is, maar het motorvermogen is er niet. En zoals je gehoord hebt, blijft dat de rest van het jaar zo. We hebben verbeteringen toegezegd gekregen en die komen niet."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

haastig
Senior Member

Ik zou me ook ernstig zorgen maken om het motorvermogen. Echter ik blijf het leuk vinden dat nu nog veel meer strijd nodig is om ergens een podiumplaats te bemachtigen.

1 14-06-2017 10:59:37
alfa romeo
Rookie

Vind het jammer voor "Max" dat ze bij Renault dit hebben beslist.Hij heeft de mentaliteit van een echte racer,wil altijd winnen en,wie niet trouwens,maar presteerd met een mindere wagen vaker beter dan de betere wagens.Echter is het behaalde resultaat zo afhankelijk van vele factoren in de race.Die zijn tijd komt zeker nog wel,zet hem in een Ferrari en hij rijdt met de vingers in de neus naar de overwinning.Als ze die eens konden strikken daar voor volgend seizoen en de wagen van de roden zich zo verder blijft ontwikkelen dan zou het me niet verbazen dat hij het in het eerste jaar al behaalt die wereldtitel.Ik gun het hem alvast.

15-06-2017 04:31:47
;