Menu
© Toro Rosso
Nieuws

Carlos Sainz staat op het wensenlijstje van Ferrari voor 2018

5 reacties | 2517x gelezen
11-06-2017 08:50

EvDelft | Carlos Sainz schijnt op het wensenlijstje te staan van Ferrari, ondanks dat de Spanjaard voor 2018 not onder contract staat van Red Bull.

Bron: F1i.com

Het is niet de eerste keer dat de geruchten gaan dat Maranello serieus interesse heeft in Sainz. Ook Renault zou de 22 jaar oude coureur van Toro Rosso graag gehad hebben.

Ondanks zijn contract met Red Bull, lijkt Sainz erg in zijn nopjes met de interesse van Ferrari, aldus Sky Italia.

Sainz: "Dank je. Natuurlijk wil elke coureur op dat lijstje staan, maar ik ben Red Bull erg veel verschuldigd. Volgens mij hebben we gewoon niet genoeg plaats in de Formule 1 voor alle goede coureurs. Kijk naar Fernando Alonso. Ik wil niet dat alle auto's hetzelfde zijn, maar als ik een perfect weekeinde rijd, kom ik niet op het podium. Maar zo lang ik voor Toro Rosso rijd, kan ik naar Red Bull, en dat is wat ik graag wil."

Franz Tost, de teambaas van Toro Rosso, zegt dat Sainz wellicht volgend jaar voor het team uit Faenza zal rijden: "Ik denk daar op dit moment nog niet aan. Daar is het nog te vroeg voor en bovendien wil ik alle optie open laten."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

f1stevie
Silver Member

dit zou echt een aanwinst zijn voor Ferrari .. we hebben gezien als dat als hij samen met Max bij STR reed dat Sainz zeker niet moet onderdoen voor Max ... als hij de kans krjgt moet hij deze met beide handen grijpen wand Sainz is wereldkampioen materiaal geloof me!

0 11-06-2017 09:23:29
bengelke
Gold Member

Normaal zeg ik niet zo snel iets goeds over Ferrari, en, nog minder snel, iets slechts over renault ;-) , maar ik hoop ganser harte dat sainz volgend jaar na Ferrari kan, en dat em max kan kloppen ;-) . Tuurlijk gaat sainz op zijn beurt wel geklopt worden, door de oppermachtige mc laren :-)

0 11-06-2017 10:24:28
Sicko
Gold Member

Nonsens. Ik heb Sainz als rijder nog nooit het verschil zien maken. Kon vorig jaar Alonso in zijn brakke McLaren nog niet achter zich houden. Als hij op het lijstje van Ferrari zou staan, dan staat iedere F1-coureur op dat lijstje en zal Sainz daar ergens onderaan bungelen.

0 11-06-2017 11:17:46
Binatang
Silver Member

Na Canada is hij weer met stip van dit Ferrari-lijstje af !

0 11-06-2017 22:36:07
Misjab
Gold Member

SLuit ik me bij aan..... Wel even die blunder van gisteren vergeten, maar over het algemeen is Sainz mooi opgegroeid (en uit gegroeid) bij TR. Goede kandidaat. Zou me ook nog niet verbazen als ze alonso omlullen terug te komen. Perez ook goed verder ontwikkeld (ook even gister vergete), maar qua karakter kan ik me voorstellen dat Sainz veel beter past.

0 12-06-2017 07:46:33
;