Menu
©
Geruchten

Twin-turbo's in 2021?

1 reactie | 2314x gelezen
11-06-2017 03:46

EvDelft | Volgens het Duitse blad Auto Motor und Sport zullen allen motorleveranciers hun bijdrage moeten leveren aan de nieuwe reglementen. De geruchten gaan dat de Formule 1 na 2020 met dubbele turbo's zal gaan rijden.

Bron: PaddockTalk.com

Het overheersende gevoel is dat wanneer de huidige impopulaire motorreglementen ten einde komen, de motorleveranciers de basis van de motoren, de 1,6 liter V6, willen behouden in 2021 en verder. Maar er zullen twee turbo's komen, zonder MGU-H, en het Kinetische Energie Regeneratie Systeem (KERS) zal worden heringevoerd.

Volgens Auto Motor und Sport is de volgende vergadering in juli, en de uiteindelijke beslissing zal aan het einde van het jaar genomen worden. Tot dan zal Red Bull naar verwachting blijven strijden voor een standaardisatie van verschillende onderdelen in de aandrijflijn, zoals KERS, de accu's en de turbo's. Echter, Helmut Marko ontkent dat Red Bull voorstander is van een standaard motor.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Klinkt allemaal nog ingewikkleder en dus duurder dan nu...... Of is er iets kostenbesparends in een twin turbo? Dachtdat turbos altijd kostbare en kwetsbare dingen waren.
Iemand hier op de site die kan uitleggen wat het idee hierachter is??
M

0 12-06-2017 12:40:14
;