Menu
© Mercedes
Nieuws

Ross Brawn wil Honda helpen

6 reacties | 2822x gelezen
10-06-2017 23:59

EvDelft | Ross Brawn, de sportief directeur van de Formule 1, zegt dat hij Honda heeft aangeboden te helpen in het verbeteren van haar motoren.

Bron: F1i.com

Honda kreeg deze week van McLaren, bij monde van Zak Brown, een ultimatum gesteld. De Amerikaan zegt dat er snel iets moet veranderen. Slechte betrouwbaarheid een zwakke prestaties zorgen ervoor dat McLaren nog slechter presteert dan in 2015, toen Honda de samenwerking met McLaren aanging. Brown liet weten dat de situatie onhoudbaar wordt en dat de situatie snel moet verbeteren. Ook Fernando Alonso heeft inmiddels laten weten de situatie meer dan zat te zijn.

Brawn: "Ik heb een aantal keer met Honda gesproken met de bedoeling te zien wat ik voor hen kan doen. Ik wil hen duidelijkheid geven over wat ze moeten doen in de toekomst."

Ross heeft een nauwe band met Honda. Toen in januari 2009 Honda de stekker uit haar Formule 1-team trok, nam hij het team over: "We waarderen Honda als onderdeel van de sport. Als we iets kunnen doen hen te helpen te verbeteren, zal ik dat niet nalaten."

Yusuke Hasegawa liet desgevraagd weten: "Ik waardeer zijn hulp en zal hem zeker benaderen wanneer we steun nodig hebben."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;