Menu
© Ferrari
Nieuws

Sebastian Vettel reageert op Lewis Hamilton over voorkeursbehandeling

1 reactie | 1967x gelezen
09-06-2017 09:14

EvDelft | Sebastian Vettel heeft gereageerd op de bewering van Lewis Hamilton dat hij 'de duidelijke nummer één is' bij Ferrari, dit seizoen.

Bron: SportingLife.com

Hamilton liet zich die uitspraak ontvallen na de Grote Prijs van Monaco, waarbij de Duister in dienst van Ferrari een andere strategie had, die hem, na achter Kimi Räikkönnen te zijn gestart, vóór hem zag finishen. Vettel heeft nu een voorsprong van 25 punten op Hamilton in de tussenstand.

De tactiek van Ferrari leek erop gericht Sebastian een voordeel te geven ten opzichte van zijn teamgenoot Kimi, die vierde staat in het kampioenschap. Overigens is Kimi Räikkönen wel de laatste coureur geweest die de titel voor de Scuderia heeft weten binnen te halen, nu 10 jaar geleden.

Vettel haalde de bewering van Hamilton onderuit: "Ik ben zeker niet de nummer één binnen het team. Er is na afloop van de race veel gesproken. Op dit moment heeft het nog helemaal geen zin om een nummer één aan te wijzen, want er zijn nog veel te veel races te gaan. We willen geen energie verspillen om mensen te laten geloven wat ze niet willen geloven. We doen ons best en we hebben een duidelijke visie."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Michel_57
Senior Member

"Ik ben zeker niet de nummer één binnen het team." Ik hoop toch echt dat hij dit met een effen en uitgestreken gezicht heeft gezegd.

0 09-06-2017 15:49:53
;