Menu
© McLaren
Nieuws

McLaren stelt ultimatum aan Honda

7 reacties | 3683x gelezen
08-06-2017 22:23

EvDelft | De speculaties dat McLaren en Honda uit elkaar zullen gaan, zijn dit weekeinde, voorafgaand aan de Grote Prijs van Canada, steeds sterker geworden.

Bron: PaddockTalk.com

De Japanse motorleverancier heeft het sinds haar terugkeer in de Formule 1, met McLaren, erg moeilijk gehad. Het ooit zo grote Formule 1-team staat nu, volgens de geruchten, op het punt het contract met Honda aan het einde van het lopende seizoen te verbreken.

De Spaanse krant Marca zegt dat Zak Brown, de CEO van McLaren, er nu echt genoeg van heeft. Volgens de krant Diario Sport is er een ultimatum gesteld van 90 dagen (3 maanden). En de Spaanse sportkrant AS zegt dat dat ultimatum zelfs sneller verloopt.

AS laat weten: "De eerste race na de zomerstop, de Grote Prijs van België, is voor Brown en Éric Boullier de uiterste datum, hoewel het team van Honda verwacht een competitieve motor te hebben tijdens de Grote Prijs van Hongarije. Maar de deadline is Spa. Als er op Spa-Francorchamps niet competitief meegedaan kon worden, dat wil zeggen eenvoudig in de derde kwalificatie komen, zal McLaren verder gaan met hun onderhandelingen met Mercedes."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;