Menu
© Mercedes
Nieuws

Wolff ontkent dat Mercedes na 2018 stopt

6 reacties | 2663x gelezen
08-06-2017 09:42

EvDelft | Toto Wolff, de teambaas van Mercedes, heeft de bewering van Eddie Jordan dat het team aan het einde van volgend seizoen de stekker eruit zal trekken, afgedaan als onzin.

Bron: ReadMotorSport.com

Het team uit Brackley domineerde de eerste 3 jaar van het tweede turbo-tijdperk, maar staat nu onder druk van Ferrari. Jordan liet weten dat de huidige situatie ertoe zal leiden dat het de Duitse constructeur binnenkort weer alleen motoren gaat leveren: "Ik denk dat ze dit jaar en volgend jaar proberen de titels binnen te halen en daarna zal de raad van bestuur beslissen dat ze het team verkopen en als motorleverancier aanblijven. Ik zou dat gedaan hebben. Bovendien heeft Mercedes alles gewonnen wat er te winnen viel, dus het kan alleen maar slechter. Het is beter om dan je oude zaken weer op te pakken, en dat is het leveren van goede motoren." (zie hier het betreffende artikel).

Wolff reageerde snel op de uitspraken van de Ier: "Monaco is een plek waar veel mensen graag feesten. Het lijkt erop alsof iemand iets te veel heeft gefeest. De berichten zijn volledig uit de lucht gegrepen. Mercedes heeft zich toegelegd op de Formule 1 tot het einde van 2020. Bovendien zijn we in overleg met de nieuwe eigenaren van de sport om te zien hoe het na die periode beter kan."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;