Menu
© Mercedes
Geruchten

Eddie Jordan: "Mercedes stopt na 2018"

1 reactie | 1637x gelezen
07-06-2017 14:25

EvDelft | Het beroemde orakel uit Ierland, de flamboyante Eddie Jordan, heeft een nieuwe voorspelling gedaan: Mercedes zal aan het eind van 2018 stoppen.

Bron: F1i.com

De voormalige teambaas, die tegenwoordig verslag doet op de televisie van de Formule 1-evenementen, heeft een behoorlijk accurate staat van dienst als het gaat om voorspellingen. Auto Bild vroeg of hij dacht dat Sebastian Vettel naar Mercedes zou gaan, na afloop van dit seizoen.

Jordan: "Nee, hij heeft alles wat hij nodig heeft bij Ferrari. Bovendien zal Mercedes waarschijnlijk aan het eind van 2018 ermee stoppen. Ik denk dat ze dit jaar en volgend jaar proberen de titels binnen te halen en daarna zal de raad van bestuur beslissen dat ze het team verkopen en als motorleverancier aanblijven. Ik zou dat gedaan hebben. Bovendien heeft Mercedes alles gewonnen wat er te winnen viel, dus het kan alleen maar slechter. Het is beter om dan je oude zaken weer op te pakken, en dat is het leveren van goede motoren."

Jordan denkt dat dit de beslissende factor is voor Vettel om zo snel mogelijk een nieuw contract met Ferrari te tekenen: "Als Sebastian dit vermoedt, heeft het voor hem geen zin Ferrari te verlaten."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

haastig
Senior Member

Eddie heeft teveel in het koffiedik gekeken. Een kwatsverhaal is ook een verhaal.

0 08-06-2017 10:26:51
;