Menu
© McLaren
Nieuws

"De McLaren is één van de beste auto's van het seizoen"

0 reacties | 1504x gelezen
06-06-2017 16:01

EvDelft | Honda mag het dan moeilijk hebben dit seizoen, maar McLaren is ervan overtuigd dat de MCL32 één van de beste auto's is van het huidige veld.

Bron: GrandPrix.com

Matt Morris, het hoofd van de technische afdeling van het team uit Woking, liet weten: "We hebben nu één van de beste auto's van het veld. We hadden vorig jaar wat problemen omdat we geen goede basis hadden." Een teamlid, dat anoniem wenste te blijven, liet weten: "We hebben een auto waarmee we, als we een goede motor zouden hebben, op het podium kunnen komen."

Het Duitse blad Auto Motor und Sport beweert echter dat de motor van Honda ongeveer 100 pk tekort komt. En daar komt bij dat de MGU-H het nog geen twee races volhoudt.

Verder blijven de geruchten dat Honda en McLaren binnenkort uit elkaar gaan. Teambaas Éric Boullier liet weten: "We doen ons best de auto zo goed mogelijk te ontwikkelen, zodat we klaar zijn voor de dag dat de motor het goed doet."

Helaas lijkt die dag maar niet te komen. De geplande verbeterde motor welke in Canada ingezet zou worden, is voor onbepaalde tijd vertraagd.

Yusuke Hasegawa: "Het grootste probleem zijn de vibraties. We doen alles wat we kunnen om een verbeterde motor te leveren, zo snel we kunnen. Ik kan alleen niet beloven wanneer dat zal zijn."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;