Menu
© Haas F1
Nieuws

Kevin Magnussen trekt aan het korste eind, maar waarom?

0 reacties | 2021x gelezen
01-06-2017 18:09

EvDelft | Antionio Giovinazzi krijg van Haas, via Ferrari, zeven keer de kans zich te bewijzen in een eerste vrije training.

Bron: F1i.com

Hij mag dan zes keer doen in de auto van Kevin Magnussen, terwijl Romain Grosjean zijn wagen maar één keer hoeft af te staan, tijdens de Grote Prijs van Italië. Haas heeft Magnussen niet uitgelegd waarom hij zo veel vaker de eerste vrije training moet missen dan zijn teamgenoot.

Jens Winther, een Deense verslaggever voor de zender TV2, heeft een mogelijke reden bedacht waarom Kevin Magnussen aan het kortste eind trekt.

Winther: "Het is jammer voor Kevin. Maar als we het positieve erin zoeken, heeft het team er kennelijk vertrouwen in dat Magnussen ook met het missen van een vrije training nog steeds goed zal presteren. We weten dat Grosjean problemen heeft met zijn remmen, terwijl Kevin dat niet heeft. Dat kan ook één van de redenen zijn."

"Het kan helaas ook iets simpels zijn als een kwestie van punten, want Kevin heeft minder punten behaald dan Romain", aldus Winther.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;