Menu
© Pirelli
Nieuws

Felipe Massa blijft mogelijk bij Williams in 2018

1 reactie | 1535x gelezen
22-05-2017 11:23

EvDelft | Felipe Massa zegt dat hij een extra seizoen na 2017 zeker zou overwegen.

Bron: GrandPrix.com

De Braziliaanse veteraan trok zich aan het einde van 2016 terug uit de sport, maar werd door Williams teruggehaald om de naar Mercedes vertrekkende Valtteri Bottas te vervangen. De 36 jaar oude coureur zegt: "Als alles goed blijft gaan, wil ik best nog een jaar blijven."

Hij zei ook dat hij erg onder de indruk is van de positieve uitwerking op het team, welke in werking is gesteld door de technische hoofden Paddy Lowe en Dirk de Beer. "De ontwikkeling is nu meer logisch en agressief", aldus Massa.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

JA, en denk je dat WIlliams dat ook wil, philipe? Denk na, verledne jaar liep je al mijlen achter bottas aan en volgend jaar ben je 2 jaar ouder dan toen. Je zit er alleen maar omdat ze echt geen andere ervaren coureur konden krijgen op dat moment. volgend jaar lopen veel contracten af en het lijk me HEEEL sterk dat ze dan niet wat andere coureurs weten te vinden waar ze dan toch de voorkeuer aan gaan geven. Sainz zou een goede zijn. Wehrlein zou ook nog kunnen , of bottas komt terug als vettel zijn stoeltje pakt, etc etc etc. nee massa, je kan beter je golf abonnement gaan verlengen, want volgend jaar rij je in een golfkarretje

0 22-05-2017 15:11:41
;