Menu
© Williams
Nieuws

Stroll zegt tijd nodig te hebben

2 reacties | 1868x gelezen
21-05-2017 18:34

EvDelft | Lance Stroll heeft zijn criticasters gevraagd hem tijd te geven. Hij heeft er alle vertrouwen in dat hij in zijn tweede jaar 'heel veel beter' zal zijn, want 'zo gaat het'.

Bron: FoxSportAsia.com

Het debuut van de jonge Canadees was niet echt indrukwekkend. In zijn eerste drie races viel hij uit. En hoewel hij tijdens de Grote Prijs van Rusland en die van Spanje wél de finish wist te behalen, kon hij zijn teamgenoot Felipe Massa niet bijhouden.

Echter, de nieuwkomer zegt dat hij nog bezig is zijn draai te vinden: "De mensen moeten nog accepteren dat ik pas 18 ben. Het is mijn eerste jaar. De meeste circuits zijn nieuw voor mij. Bovendien zijn deze auto's heel erg moeilijk te rijden. Als je verwacht dat ik instap en even laat zien in mijn eerste paar races wat ik kan, dan is dat fout gedacht. Ik heb ervaring nodig en tijd. Dan alleen kan ik mezelf verbeteren."

"Ik kan niet zomaar in de eerste paar races de beste zijn in een auto die nieuw is, op een circuit waar ik nooit geweest ben. Het is mijn eerste jaar en ik ben pas 18 jaar. Het kan gewoon niet zo zijn dat ik dan geen fouten maak. Het frustreert mij niet, ik accepteer de situatie waarin ik mij bevind. Ik weet dat ik tijd heb en ik weet dat ik de circuits kan leren. Volgend jaar zal het een heel stuk beter gaan. Dat baseer ik op mijn ervaringen in het verleden. Kijk maar naar mijn resultaten in de Formule 3 in mijn eerste en tweede jaar. Ik was in het tweede jaar enorm veel beter. Zo gaat het nou eenmaal", aldus Stroll.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Tijd is geld zegt men, maarin zijn geval is geld tijd...

0 21-05-2017 21:20:56
Binatang
Silver Member

Nu kunnen de Verstappen criticasters ook zien, hoe bijzonder de prestaties van Max zijn geweest in zijn eerste en tweede jaar.

0 24-05-2017 14:33:31
;