Menu
© Formule1nieuws.nl
Poll

Wat vind jij van de huidige site?

11 reacties | 2278x gelezen
11-05-2017 09:44

bvonk | De afgelopen week konden jullie stemmen in de Poll: Het nieuwe Formule1nieuws is nu 2 maanden online, wat vind jij van de huidige site? In totaal waren er 191 mensen die hun stem uitbrachten, hartelijk dank daarvoor. Vergeet niet te stemmen in de volgende poll.

Bron: Formule1nieuws.nl

Met 68% staat "Slecht, vond de oude site beter" bovenaan de poll met direct daarachter "Geweldig, alles is makkelijk te vinden en ziet er mooi uit" met 15%. Zie hieronder de complete uitslag.

Als site voor en door de fans vinden wij het belangrijk wat onze bezoekers van de site vinden. Terug gaan naar de oude site is geen mogelijkheid want de techniek staat niet stil en om mee te gaan met de tijd waren er grote veranderingen nodig. Wat wij graag zouden willen weten is wat sommige van jullie beter vonden aan de oude site, wij zullen er dan serieus naar gaan kijken of we dat ook in onze huidige site kunnen verwerken. Ook is er binnen ons team plek voor mensen die actief nieuws kunnen plaatsen tegen een kleine vergoeding.


Het nieuwe Formule1nieuws is nu 2 maanden online, wat vind jij van de huidige site?
Slecht, vond de oude site beter129 stemmen (68%)
Geweldig, alles is makkelijk te vinden en ziet er mooi uit29 stemmen (15%)
Goed, alles is te vinden en werkt9 stemmen (5%)
Goed maar via mobiel werkt niet goed8 stemmen (4%)
Ziet er mooi uit maar indeling kan beter7 stemmen (4%)
Ander namelijk.... (graag toelichten)6 stemmen (2%)
Voor mij geen verschil tussen de nieuwe en oude site3 stemmen (2%)❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Nafta
Senior Member

Sorry hoor, maar het excuus van 'Terug gaan naar de oude site is geen mogelijkheid want de techniek staat niet stil' vind ik onzin. Ik kan allerlei opmerkingen over de huidige site hier gaan plaatsen maar als webdesigner wil ik je alleen maar het volgende voorleggen: Heb je deze site voor jezelf geprogrammeerd of voor de fans?

Ik vind het btw jammer voor je dat het gros niet tevreden is want uiteraard heb je er veel werk aan gehad...

1 08-05-2017 19:01:03
bvonk
Moderator

Als je iets maakt dan is het vaak iets dat je zelf mooi vind maar bij de laatste update hebben we juist voor de lancering iedereen de gelegenheid gegeven om mee te kijken en denken naar de nieuwe site. Dit is dus niet het idee van een man om het zo maar te zeggen. Ook toen hebben de fans kans gehad om hun mening te geven, iets wat wij hier graag zien en rekening mee houden.

Ik ben niet de webdesigner maar heb het in het verleden wel gedaan en weet dus wat er een beetje bij komt kijken. Een site zoals deze is niet alleen wat je hier ziet, er zit van alles achter zoals een GP manager, gebruikersbeheer, beeldenbank enz. Dat alles had een update nodig en moet goed samenwerken met elkaar waar ik persoonlijk erg tevreden over ben. Daarnaast zijn er ontwikkelingen zoals mobiel en sociaal media waar je steeds meer rekening mee moet gaan houden. Ofwel, hoe je het ook maar wil noemen verandering was nodig, zoals je ook bij andere sites ziet die al wat langer bestaan.

We geven jullie juist hier de mogelijkheid om allerlei opmerkingen te maken om de site beter te maken.

08-05-2017 21:33:11
bengelke
Diamond Member

het is gewoon effe wennen. Ik ben vooral blij dat de managergame terug is :-D

0 08-05-2017 19:18:30
Shivan
Bronze Member

Ik vind de huisstijl mooier geworden maar ik vond de oude site overzichtelijker.

0 08-05-2017 19:39:49
Warthog
Senior Member

De site ziet er prima en mooi uit. Het enig wat ik een beetje mis is de home button zodat ik in 1 klik weer bij alle artikelen ben.

1 09-05-2017 11:28:28
haastig
Senior Member

Als home button kun je het logo "Formule1nieuws.nl" links boven gebruiken.

09-05-2017 12:05:04
Marcelleke
Rookie

Met spijt moet ik toegeven dat ik tot het kamp van slecht bevonden behoor. Ik lees hier al een aantal jaartjes mee en ik moet gewoon constateren dat het er niet op verbeterd is! Integendeel...

De oudere site met zwarte kleuren vond ik er ronduit top uitzien. Wat nu gepresenteerd werd, is werkelijk een amateuristisch kluwen. Of anders gezegd een doolhof. Het lijkt wel of de designer deze site gebouwd heeft op een maandag morgen met een serieuze kater. Als ik zoiets aan mijn klanten zou presenteren, kan ik na een maand de boeken sluiten. Ik hoop dan ook dat dit gemaakt werd door iemand zonder diploma, want je zou bijna afvragen of dat diploma webdesign uit de krant werd geknipt...

Mijn zoon van 10 bouwt betere websites in een dag, en dat zonder ervoor te hebben gestudeerd. Men had beter ergens een goedkope template aangeschaft, daar zijn er ook mooiere te vinden dan dit afkooksel hier.

Voor tips en tricks kun je mij een mail sturen indien nodig. Sorry voor mijn afbraak. Dit zal een beroepsmisvorming zijn.

0 10-05-2017 17:56:55
RvDelft
Moderator

top site! gewoon wennen inderdaad zoals bengelke aangeeft.

0 11-05-2017 13:27:20
TheDuke
Gold Member

Ik geef niet graag negatieve kritiek op iets waar mensen veel moeite voor gedaan hebben. Maar goed, je vraagt, ik antwoord...

Jarenlang was dit mijn nummer 1 site voor Formule 1 nieuws, maar al sinds die vorige site gelanceerd werd, moet ik gewoon eerlijk toegeven dat ik hier niet meer kom, 1 keer per maand ofzo.

De vorige site was gewoon niet goed, maar deze maakt alles nog erger. Hij is onpersoonlijk (wit, ads, geen forum (of onvindbaar) ..), onoverzichtelijk (ik zie 6 nieuwsberichten verspreid, waar is de rest??) en ziet er niet professioneel uit. De GP Manager is misschien terug, maar het volk is weg. Vele van de oude gezichten zijn weg. Waar zijn de tijden van de grote schermen, nieuwsberichten met 15000 views en dergelijke?

Sinds het afstappen van de Xoops website, is het serieus achteruit gegaan. Wat ik enorm spijtig vind want ik ben al 15 jaar ofzo actief hier, en heb hier heel wat mensen leren kennen vroeger.

1 11-05-2017 17:44:57
bvonk
Moderator

Bedankt voor je reactie.

We zouden graag willen maar 15000 views hebben we volgens mij nooit gehaald bij berichten. Het forum is er inderdaad niet meer en ook niet zo raar. Er gebeurde daar al maanden niets en daarvoor ook heel weinig. We kijken nog wel of er iets is dat het kan vervangen en ideeën daarover zijn altijd welkom.

Ben zelf ook iemand die hier al lang zit en is inderdaad zo dat veel "oude gezichten" weg zijn. Het is dan altijd de vraag waarom want kan net zo goed dat ze gewoon andere dingen zijn gaan doen. Maar wij willen wel dat gevoel terug wat ik denkt dat jij bedoelt, een site die leeft voor en door fans van de Formule 1.

12-05-2017 01:08:11
RuudK
Silver Member

Leuk dat er gevraagd word wat men van de site vind maar daarmee lijkt het verhaal af. Is duidelijk dat meerderheid het geen verbetering vind. Maar als reactie word kul verhaal van nieuwe techniek opgehangen. Slaat als onderbouwing kant nog wal en dus de vraag waarom een poll als uitslag toch genegeerd word?

0 23-05-2017 10:24:00
;