Menu
© McLaren
Nieuws

Hamilton hoopt dat Williams en McLaren ook vooraan mee kunnen strijden

1 reactie | 1643x gelezen
23-04-2017 17:33

EvDelft | Lewis Hamilton zegt dat het goed zou zijn voor de Formule 1 als McLaren en Williams terug zouden kunnen vechten naar de kop van het veld. Het lijkt hem leuk om hen 'er ook bij te hebben'.

Bron: ReadMotorSport.com

De drievoudig wereldkampioen zegt dit naar aanleiding van de moeilijke periode voor beide teams, die allebei in 2012 hun laatste race wisten te winnen. Williams streed voor het laatst om de wereldtitel in 2003, tijdens hun periode met motoren van BMW, en McLaren moet dit jaar nog punten scoren. Sinds het verlies van hoofdsponsor Vodafone in 2013 is het daar ook bergafwaarts gegaan.

Hamilton, die zelf van 2007 tot en met 2012 voor McLaren reed, laat weten dat hij meer voldoening haalt uit een strijd met meerdere coureurs en hoopt dat beide teams hun problemen snel zullen overwinnen en weer aan de kop van het vel mee kunnen doen.

Lewis: "Wat ik jammer vind als ik Formule 1 kijk, is dat je de historie van Williams en McLaren ziet, maar ze zijn er niet echt bij. Wiliams doet al jaren niet echt meer mee en hebben een paar heel slechte jaren gehad. McLaren heeft dat nu. Ik heb een speciale passie voor Ferrari, maar ook voor Mercedes en voor McLaren. Ik hoop dat ik in de tijd dat ik nog in de Formule 1 rijd het mag meemaken dat McLaren en Williams ook om de overwinningen gaan strijden - dat lijkt me geweldig."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Petertje
Junior Member

Zou mooi zijn...McLaren en Williams waren toch echt de topteams toen ik F1 begon te kijken in 1991, ze domineerden de jaren '90, en nostalgischerwijs zou ik ze ook weer graag aan de top zien...

0 24-04-2017 09:14:39
;