Menu
© Force India
Nieuws

Vijay Mallya gearresteerd

2 reacties | 1876x gelezen
18-04-2017 12:31

EvDelft | Volgens verschillende bronnen is zakenman Vijay Mallya vanochtend, dinsdag 18 april, gearresteerd in Londen. Hij moet verschijnen voor het Westminister Magistrates Court.

Bron: TheHindu.com

De Britse autoriteieten hebben onlangs de procedure gestart om meneer Mally, de eigenaar van Force India, aan Inda uit te leveren. Het is niet zeker of hij daarna nog vervolgd zal worden, omdat het Verenigd Koninkrijk enkele garanties wenst voordat zij een persoon uitlevert.

Mallya schijnt verschillende grote schulden te hebben open staan, inclusief bij de staatsbank van India, onder andere met zijn bedrijf Kingfisher Airlines.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Dat zat er al een tijdje aan te komne. Kon al bijna een jaar Engeland niet meer uit, uit angst opgepakt te worden. Neem aan dat zn advocaten het nu goed geregeld hebben.
Hij zal vast het een en ander in een "grijs" gebied gedan hebben. zo gaan zaken in India, anders was hij nooit zo succesvol geweest. Hoop in iedergeval dat het geen negatieve invloed op het sympathieke team gat hebben. die gun ik nog wel wat jaartjes in de top vd middenmoot

0 18-04-2017 14:50:31
bvonk
Moderator

De verhalen bleven maar komen dus zal waarschijnlijk wel iets in zitten. Erg jammer voor het team maar staat tegenwoordig redelijk los van hem en kan hopelijk door gaan met de goede weg waar ze mee bezig zijn.

0 18-04-2017 21:50:23
;