Menu
© Ferrari
Nieuws

Irvine vindt Vettel maar een verwend mannetje

14 reacties | 3206x gelezen
04-04-2017 10:31

EvDelft | Voormalig coureur van Ferrari en viervoudig winnaar Eddie Irvine heeft uitgehaald naar de winnaar van de Grote Prijs van Australië, Sebastian Vettel.

Bron: F1i.com

Irvine heeft nog nooit een blad voor de mond genomen en nu heeft hij uitgehaald naar de Duitser, met name vanwege diens geklaag vorig jaar over alles en iedereen, en zijn narcistische opmerkingen daarbij. Irvine: "Vettel is een verwend mannetje. Hij is erg narcistisch en dat was hij al toen hij in de Formule 1 binnenkwam. Maar nu hij op een voetstuk staat, lijkt dat alleen maar extra gevoed te worden."

Echter, de nu 51 jaar oude Noord-Ier, die het grootste deel van zijn carrière in de schaduw van Michael Schumacher doorbracht, geeft wel toe dat de meeste succesvolle coureurs een arrogantie over zich hebben en egoïstisch zijn: "Dat is zoals we ons gedragen. Ik was ook zo. Lewis Hamilton is zo. En Fernando Alonso ook."

Ernaar gevraagd, is Irvine van mening dat Vettel niet in de schaduw kan staan van zijn landgenoot Schumacher: "Helemaal niet. Vettel is goed, maar Schumacher was van een andere planeet. Na een slechte race zat hij bij Jean Todt om uit te puzzelen wat er mis ging. Michael gebruikte de auto voor dingen die nooit iemand heeft gedaan. Zelfs Mika Häkkinen, die ook heel erg goed was, kon dat niet. Schumacher domineerde tot Alonso ten tonele verscheen. Tegenwoordig zijn Vettel, Alonso en Hamilton enigszins gelijkwaardig, hoewel ik persoonlijk vind dat Hamilton de betere van de drie is."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;