Menu
© McLaren
Nieuws

Honda spaart 'kosten noch moeite' om problemen op te lossen

2 reacties | 2261x gelezen
23-03-2017 09:05

EvDelft | Zak Brown, de grote baas bij McLaren, heeft laten weten dat Honda alles doet wat het kan om ervoor te zorgen dat met ingang van de Grote Prijs van Australië, McLaren competitief zal zijn.

Bron: PlanetF1.com

In de laatste twee dagen van de wintertest ging de motor van Honda vier keer stuk en dat was lang niet het enige wat McLaren doormaakte in Barcelona. Fernando Alonso en Stoffel Vandoorne hadden elke van de acht testdagen wel problemen op het Circuito de Catalunya. Sinds die tijd wordt er veel gesproken over dat McLaren de mogelijkheid onderzoekt terug te keren naar krachtbronnen van Mercedes. Maar Brown zegt dat Honda toegewijd is en 'kosten noch moeite ' spaart om de problemen te verhelpen.

Brown: "We spreken met Honda en we proberen uit te puzzelen wat de beste strategie is voor Honda voor de lange termijn, maar we willen ook resultaten op de korte termijn. Dus we hebben geen andere opties. We moeten de problemen snel oplossen, en we kijken naar alle verschillende manieren om die problemen uit de weg te ruimen."

"We hebben, naast Honda, ook andere partners die resultaten willen zien, dus we moeten voorzichtig zijn met onze relatie met Honda maar we moeten ook onze banden met Chandon, NTT, Johnnie Walker en SAP goed zien te houden: zij willen resultaten zien. We hebben een lange geschiedenis met Honda en ze doen wat ze kunnen. Ze zijn toegewijd en daarom zijn zij voor ons de juiste partner. We hebben een technisch probleem en daar moet heel, heel hard aan gewerkt worden", aldus de CEO.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

f1stevie
Silver Member

als honda na 3 jaar nog geen deftige motor kan boven vind ik dat een spijtige zaak en nu sparen ze zicht kosten nog moeite zou er nog moeten aan mankeren... vind het een schande voor het merk....nu ik hoop dat ze idd compitief zullen van start gaan, maar eerlijk ik zie het er niet in... als ze de race uitrijden zou het al een prestatie zijn!

0 23-03-2017 09:45:12
Misjab
Gold Member

Helemaal met Stevie eens.. is echt schandalig hoe het er nu voorstaat. Ze hadden van te voen al aangekondigd dat ze grote stappen gingen maken en daarvoor wat risicos gingen nemen. Dat is dus duidelijk een risico teveel geweest. Ze hebben dus inderdaad ook geen enkele andere keus dan nu baken geld en moeite er tegenan te gooien om deze problemen te verhelpen. Lijkt me alleen sterk dat dat op een zo een korte termijn mogelijk is. Lijkt me nog wel wat langer te duren voor je van een blok wat de hele auto uit elkaar laat trillen nasr een snelle en betrouwbare komt.

0 23-03-2017 11:49:00
;