Menu
© Red Bull
Geruchten

Webber: "Volgend jaar mogelijk ruil tussen Hamilton en Vettel"

2 reacties | 1957x gelezen
22-03-2017 16:53

EvDelft | Lewis Hamilton heeft in het verleden al publiekelijk geflirt met Ferrari.

Bron: Expres.co.uk

Tevens heeft hij, naar men zegt, na de botsing tussen hem en Nico Rosberg tijdens de openingsronde van de Grote Prijs van Spanje, vorig jaar, gedreigd per direct op te stappen bij Mercedes.

Nu Nico Rosberg is gestopt met de Formule 1, lijkt het erop dat Mercedes het team zal zijn waar Hamilton tot ten minste 2018 zal blijven - het jaar waarin zijn contract afloopt.

Echter, Vettel heeft nog maar een contract voor één jaar. Er gaan geruchten dat volgend jaar Hamilton en Vettel van team wisselen. Één van de mensen die die mening ondersteunt, is Mark Webber, de voormalig teamgenoot van Sebastian.

Webber: "Als de auto snel is, en het team heeft weer alles wat het hebben moet, zal Seb daar blijven. Maar zo niet, dan heeft hij kansen elders. Hij heeft het voor het zeggen, hij kan voor elk team gaan rijden dat hij wil. Als Ferrari hem niet meer wil hebben, kunnen ze hem ook niet houden."

"Het kan zijn dat als Vettel naar Mercedes gaat, Ferrari dan Hamilton wil hebben, ondanks dat hij een nog lopend contract heeft. Wie anders moeten ze dan nemen? Max Verstappen? Jawel, maar hij heeft een contract bij Red Bull. Ferrari heeft een behoorlijk probleem, vooral als ze niet winnen. Maar als ze winnen, zal Seb blijven."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

f1stevie
Silver Member

dan zou LH weer net op het goede moment weer in het juiste team kunnen zitten... ik wil LH wel ook eens zien strijden in een team waar het minder goed gaat... want echt vechten om aan de top te komen geeft hij in de F1 nog nooit moeten doen... hij is al bij elk team op het juiste moment ingestapt waar een gespreid bedje lag

0 22-03-2017 20:03:05
Sicko
Gold Member

Ach, toe even. Hamilton lag en ligt in het beschermde mandje van Mclaren cq Mercedes. En "dromen van Ferrari", dat is wel heel erg zielig in zijn miljonairs-spinseltjes die hij steeds weer blijkt te ontwikkelen. Echt de hoogste tijd om deze figuur te lozen.

0 22-03-2017 21:32:20
;