Menu
© McLaren
Nieuws

Honda zegt dat haar relatie met McLaren goed en sterk is

2 reacties | 1257x gelezen
21-03-2017 17:46

EvDelft | Onlangs weigerde McLaren de geruchten te ontkennen dat in navolging van de slechte winter - vanwege de motoren van Honda - het team op zoek is naar een andere leverancier voor hun krachtbron.

Bron: GrandPrix.com

Die leverancier zou dan Mercedes kunnen zijn, waarmee het team het eerste zou zijn in 30 jaar die lopende het seizoen van motorleverancier wisselt.

Echter, Roger Benoît, een doorgewinterde Formule 1-journalist voor het Zwitserse blad Blick, sprak met Yusuke Hasegawa, het hoofd van de Formule 1-afdeling van Honda.

Hasegawa: "Natuurlijk zijn we niet waar we zijn willen. Maar onze relatie met McLaren is heel sterk. We richten ons volledig op McLaren."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bengelke
Gold Member

Denkelijk gaan ze hun bij mc laren nog verschrikken, als ze zien tot wa die motor in staat is. Ze hebben immers 2 talenten in huis........

1 21-03-2017 18:26:25
Petertje
Junior Member


bengelke schreef:
Denkelijk gaan ze hun bij mc laren nog verschrikken, als ze zien tot wa die motor in staat is. Ze hebben immers 2 talenten in huis........


Dat hoeft niet veel te zeggen. Ik bedoel zet een Vettel en een Hamilton in de Sauber, ik denk niet dat ze er snel een topteam van zullen maken. Maar zet je een Ericsson of een Wehrlein in een Mercedes, die zullen dan eerder kampioen worden. Ik hoop echt dat Mclaren en Honda toch goed uit zullen pakken, het seizoen is nog niet begonnen dus wie weet...Misschien verassen ze ons, misschien word het weer een rampseizoen ála 2015...We moeten het zien :)

21-03-2017 19:39:26
;