Menu
© McLaren
Nieuws

Alonso overweegt niet te stoppen na superslechte testweken

4 reacties | 2216x gelezen
11-03-2017 21:54

EvDelft | Tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso heeft laten weten dat hij niet zal stoppen met racen totdat hij een competitieve auto in handen krijgt.

Bron: StraitsTimes.com

De Spanjaard viel vrijdag twee keer stil en wist niet meer dan 43 ronden af te leggen en hield alleen beide coureurs van Sauber achter zich in de tijdenlijst. Zijn contract met McLaren loopt eind van dit seizoen af.

Alonso: "Ik wil overwinningen, podiums. Als alles fout gaat, probeer ik het volgend jaar opnieuw. Het geeft me de motivatie door te gaan. Ik zal niet stoppen zonder dat ik goede resultaten heb kunnen behalen. Ik denk namelijk dat ik dat verdien."

McLaren wist van alle teams tijdens de testweken de minste ronden af te leggen op het Circuito de Catalunya in Barcelona. McLaren en Honda hoopten de tijden van weleer te laten herleven, toen de combinatie acht wereldtitels wist te behalen in een korte periode. Helaas is het Honda en McLaren nog niet gelukt aan de kop van het veld te komen.

Echter, Zak Brown, de baas bij McLaren, ontkent dat het team uit Woking op zoek is naar een andere motorleverancier: "We hebben een contract voor meerdere jaren. We hebben een goede historie samen en zij hebben goede mensen in dienst. We moeten er samen doorheen."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Rolograaf
Rookie

Ach, om eerlijk te zijn, met zo'n vergoeding om af en toe lekker te scheuren zou ik ook niet direct ontslag nemen...

Hij verdient per dag drie keer zoveel als ik per jaar.

1 11-03-2017 22:56:44

Ik denk dat het bij mensen die zo competitief zijn ingesteld, toch anders werkt...

12-03-2017 00:04:27
JanTod
Silver Member

Successen en goede resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor goede resultaten in de toekomst. Honda heeft verzuimd de poppetjes goed neer te zetten en maakt er nu een potje van. Breekt ook hier de hiërarchie van een Japans bedrijf de samenwerking met Maclaren op? Hulp van buiten af weigeren speelt ook vaak een rol. Het zijn maar hypotheses. Ik weet het niet.

Groetsels,

Jan Tod

0 12-03-2017 13:56:58
Misjab
Gold Member

Dat wordt dan Alonso bij mercedes volgend jaar. Bij Mc laren gaat hij de volgende 3 jaar geen winnende auto krijgen

0 13-03-2017 08:27:13
;