Menu
© Mercedes
Nieuws

Bottas verwacht strikte regels

11 reacties | 1787x gelezen
22-02-2017 20:20

ozzyexowaw | Bottas verwacht dat hij in het komende seizoen bij Mercedes te maken zal krijgen met strenge regels wat betreft zijn samenwerking met teamgenoot Lewis Hamilton.

Bron: www.grandprix.com

"Ik weet zeker dat de regels nogal strikt zullen zijn over wat we wel en niet kunnen doen. Lewis Hamilton en Nico Rosberg hadden een flink gevecht met elkaar. Het team heeft het nodige geleerd over hoe het om moet gaan met dit soort situaties. En ik weet zeker dat de regels tussen mijn en Lewis streng zullen worden, om herhaling van dat soort gevechten te voorkomen."

Bottas kijkt zeker uit na de samenwerking tussen Lewis en hemzelf, ook het feit dat hij zal moeten vechten voor de wereldtitel ziet hij wel zitten. "Het is lastig om een teamspeler te zijn en tegelijkertijd altijd jezelf op het eerste plan te zetten. De hele situatie is nieuw voor mij. Ik denk dat het voor mij het beste is als ik gewoon doorga met wat ik altijd gedaan heb, dus alles doen voor het team, zoals ik ook altijd bij Williams deed. Ik kan het normaal gesproken met iedereen goed vinden en ik geloof absoluut dat ik wel de kans krijg om tegen Lewis 100% te racen."

Lewis Hamilton en Valtteri Bottas presenteren morgen de nieuwe auto voor het seizoen 2017.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;