Menu
©
Nieuws

Wolff en Lauda langer bij Mercedes

5 reacties | 1860x gelezen
20-02-2017 19:37

ozzyexowaw | Toto Wolff en Niki Lauda blijven nog zeker drie jaar het team van Mercedes leiden. De twee oud-gedienden verlengden maandag hun contract bij Mercedes tot eind 2020.

Bron: www.bbc.com

Wolff is sinds februari 2013 actief bij Mercedes, dat hem toen overnam van Williams. Toto heeft 30% procent van de aandelen van Mercedes in bezit. Zijn landgenoot, Niki Lauda werd eind 2012 aangesteld door het team als adviseur, hij heeft 10% procent van de aandelen binnen Mercedes.

Onder de oud gediende Wolff en Lauda is Mercedes zeer succesvol. De afgelopen drie jaar werd het team driemaal wereldkampioen bij de constructeurs. Met Lewis Hamilton en de inmiddels gestopte Nico Rosberg leverde Mercedes ook steeds de wereldkampioen van de afgelopen drie jaar.

"Winnen komt nooit door één iemand alleen. Elke dag als ik naar de fabriek ga, ben ik vereerd dat ik het voorrecht heb om deze groep van mensen te vertegenwoordigen", aldus Wolff in de media.

Daimler, het moederbedrijf van Mercedes, die de overige 60% procent van de aandelen bezit meld het volgende: "In 2013 hebben we het management van het team geherstructureerd met als duidelijk doel om de prestaties te verbeteren. Sindsdien hebben de resultaten onze verwachtingen overtroffen en zijn we dol blij met Lauda en Wolff", aldus de Duitser Dieter Zetsche.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;