Menu
© McLaren
Nieuws

Boullier bevestigt nieuwe kleur voor McLaren

6 reacties | 2501x gelezen
18-02-2017 08:31

EvDelft | Éric Boullier, de teambaas van McLaren, heeft de geruchten dat zijn team met een nieuw kleurenschema gaat rijden in 2017 bevestigd.

Bron: PaddockTalk.com

Ron Dennis, de vorige CEO van McLaren, was altijd falikant tegen het gebruik van het iconische oranje. Echter, nu die weg is, heeft het team al verschillende keren een hint gegeven dat het originele oranje weer in het kleurenschema opgenomen zal gaan worden.

Boullier zei: "Je zal een verandering in het kleurenschema zien. Wacht nog een paar dagen en je zult het zien."

Wat veel mensen echter interessanter vinden dan de kleur, is of het team, na twee matige jaren met Honda, eindelijk weer competitief zal zijn. Boullier sprak tijdens een evenement met Pirelli met de Italiaanse krant La Repubblica: "We zouden wel eens de verrassing van het seizoen kunnen zijn. Honda werkt hard en behalve dat Red Bull en Ferrari zich in de titelstrijd mengen, zouden wij dat ook wel eens kunnen gaan doen."

De Spaanse krant El Mundo citeerde Boullier: "Voor McLaren is het een compleet nieuwe auto en we hebben ook een compleet nieuwe motor. We hebben echter onze ervaring gebruikt om vooruitgang te boeken."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;