Menu
© Williams
Nieuws

Nasr is bang volgend jaar niet te rijden in de Formule 1

1 reactie | 1752x gelezen
30-12-2016 18:05

EvDelft | Felipe Nasr (links op de foto) heeft laten weten dat de mogelijkheid bestaat dat hij volgend jaar niet in de Formule 1 zal rijden. En als Felipe Massa niet terugkomt in de sport, zal de Formule 1 verreden worden zonder Braziliaanse coureur.

Bron: PaddockTalk.com

Nasr: "Ik denk dat dat slecht is voor de sport. Braziliƫ heeft zoveel historie in de Formule 1. Ik denk dat het niet gaat gebeuren, maar het kan altijd. Ik wil volgend jaar rijden en daar werk ik aan."

De afgelopen twee jaar werd Nasr financieel zwaar gesteund door Banco do Brasil, maar zijn sponsor trekt zich terug. Nasr zegt dat hoewel het laat is, het pensioen van Nico Rosberg de markt heeft losgemaakt: "Het is heel ongewoon in de Formule 1 dat er nog zoveel vrije stoeltjes zijn zo laat in het jaar. Ik denk dat het een kwestie is van blijven onderhandelen en een plekje proberen te vinden."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Hij heeft meer realiteitszin dan racetalent blijkbaar......

Zonder sponsoren kanje het dik vergeten bij manor en sauber. Pech voor hem, maar heeft ook niet al teveel laten zien, behalve 1 enigzins gelukkige puntenfinish.

Verbaasde me wel dat er met het vertrek van massa niet meer braziliaanse sponsoren achter hem gingen staan, maar nu die niet blijken te komen, kanhij zich op gaan maken voor een andere raceklasse vrees ik (voor hem)


0 31-12-2016 17:54:42
;