Menu
©
Nieuws

Vandoorne benieuwd naar duel met Alonso

11 reacties | 3220x gelezen
11-12-2016 12:16

Gallardo | In seizoen 2015 was Vandoorne de onbetwiste held in de GP2; volgend jaar moet hij zich gaan bewijzen in de Formule 1 naast Fernando Alonso. Jezelf bewijzen naast Alonso is niet gemakkelijk en al helemaal niet als je voor het eerst uitkomt in hetzelfde team.

Bron: Motorsport-Total.com

Echter zegt de 24-jarige Belg er klaar voor te zijn en hij kijkt uit naar het interne teamduel. “Om te zien hoe Fernando zijn weekend voorbereidt in indrukwekkend, ik kan daar veel van leren. Hij is een rijder die onder alle omstandigheden goed presteert en een prima prestatie kan afleveren. Het is voor mij goed om een maatstaf als Alonso te hebben”, aldus Stoffel Vandoorne.

Bang om af te gaan naast de Spanjaard is Vandoorne niet, integendeel. Hij ziet de uitdaging positief tegemoet. “Iedereen weet wat de kwaliteiten van Alonso zijn, hij is tweevoudig wereldkampioen en dat zegt in mijn ogen meer dan genoeg. Ik kijk er echt naar uit om samen met Fernando de strijd aan te gaan, als ik alles goed aanpak kan het een boost voor mijn carrière betekenen. Op dit ogenblik ligt de nadruk overigens op het feit dat wij met elkaar McLaren weer vooraan het veld proberen te krijgen. Ik ga mijn uiterste best voor het team doen volgend seizoen”, besluit Stoffel.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;