Menu
© Mercedes
Nieuws

Toto wordt platgebeld door coureurs

1 reactie | 1736x gelezen
05-12-2016 15:01

EvDelft | Toto Wolff zijn team, Mercedes, bevindt zich momenteel in het Silly Season, na het onverwachte vertrek van Nico Rosberg aldaar. Het stoeltje is voor alle coureurs erg aantrekkelijk, en Toto heeft het er maar druk mee…

Bron: F1.co.uk

Wolff heeft toegegeven dat hij door veel coureurs gebeld is. Hij zegt dat '80%' van de coureurs hem aan de lijn hebben gehad: "Ik ben gebombardeerd met telefoontjes. Bijna iedereen heeft mij al gebeld. Alleen Kimi Räikkönen en Daniil Kvyat hebben nog niets van zich laten horen. Misschien hebben ze mijn nummer niet…"

En de manier waarop hij dat zei, laat doorschemeren dat hij het niet erg vond dat die twee niet gebeld hadden. Het lijkt er tevens op dat Toto geen coureur in zijn team wil hebben, die momenteel een contract heeft voor 2017. Tevens wil hij geen coureurs 'stelen' bij de andere teams. Dat klinkt alsof hij ook geen interne strijd meer wil in zijn team.

"Het is niet mijn intentie mij te mengen in de interne problemen mij Mercedes. Ik zou niet eens weten of Sebastian echt voor ons wil rijden. Dat geldt ook voor Alonso. Wat moet Ferrari zonder Vettel, en McLaren zonder Alonso, deze december? Of Williams zonder Bottas? Dat idee staat mij niet aan", aldus de teambaas.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

JanTod
Silver Member

Toto, je bent Mercedes-onwaardig aan het zwetsen. Kijk uit je doppen en let op! : Water loopt nog altijd van boven naar beneden en als je de beste kan krijgen, pak dan ook de beste. Op dit niveau gelden morele overwegingen niet zo.
Hoewel?? Mercedes heeft zich er vaak op willen voorstaan een HERENTEAM te zijn.
Nee, de coureurs zijn een verlengstuk van 2000 werknemers bij MB. Ze moeten wel voor de sterkste optie gaan. Lauda zal dat beamen.
Ben benieuwd!

Groetsels,

Jan Tod

0 06-12-2016 14:25:05
;