Menu
© Pirelli
Nieuws

Wehrlein zegt nog niet getekend te hebben bij Sauber

0 reacties | 1531x gelezen
26-11-2016 07:45

EvDelft | Gisteren verschenen er in de media berichten dat Pascal Wehrlein een contract had getekend voor 2017 met Sauber. De jonge Duitser beweert dat deze geruchten niet kloppen.

Bron: Crash.net

De voormalig DTM-kampioen lijkt bovenaan het wensenlijstje te staan als kandidaat om Felipe Nasr te vervangen, die zijn hoofdsponsor is kwijtgeraakt. Hoewel Wehrlein erkent dat Sauber een optie was voor volgend seizoen, laat hij weten dat er nog niets definitief is. Volgens hem zijn de berichten dat hij getekend heeft bij Sauber dan ook niet waar; de coureur van Manor laat weten met Sauber en Manor in onderhandeling te zijn maar dat er nog niets is getekend.

Wehrlein: "Het is niet waar. Er is geen nieuws. We zijn nog aan het onderhandelen en natuurlijk met beide teams die nog een plekje hebben voor volgend jaar. Veel mensen hebben mij gevraagd of ik heb getekend. Dat heb ik nog niet. Het is niet goed dat mensen dingen opschrijven die gewoon niet waar zijn. Als het zo was, had ik het wel laten weten."

Hiermee echoot de coureur de worden van zijn manager, Toto Wolff: "We zijn nog in gesprek met Monisha en met Stephen. Er is nog niets officieel. Meer is er niet aan de hand."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;