Menu
© Williams

Williams maakt zich op voor de strijd met Force India

0 reacties | 676x gelezen
23-10-2016 15:02

EvDelft | De beide auto's van Williams wisten tijdens de kwalificatie in de top tien terecht te komen, met Bottas op de achtste en Massa op de negende plek. Het was een redelijk normale kwalificatie en nu wil het team uit Grove de strijd aangaan met Force India in het kampioenschap voor constructeurs.

Bron: F1i.com

Ondertussen is ook duidelijk geworden dat Bottas voor 2017 bij Williams blijft. Hij was blij met zijn kwalificatie. De auto's van Force India staan direct vóór en achter de auto's van Williams. Bottas hoopt dan ook dat de auto's van Williams in de race net iets sneller zijn dan die van het team uit Silverstone. Gezien de vooruitgang die Williams heeft geboekt in de vrije trainingen, met de afstelling, heeft Bottas er alle vertrouwen in. Hij is dan ook van mening dat Williams de vierde plek terug kan halen van Force India in het kampioenschap voor constructeurs.

Ook Massa is van plan alles uit de kast te halen om Force India te verslaan voor het einde van het seizoen. Bovendien wijst hij erop dat de uitgangspositie voor deze race niet slecht is, omdat Force India op de zevende en tiende plek staat, terwijl Williams op de achtste en negende positie de race zal aanvangen. De snelheid van Williams lijkt dus weer iets toegenomen ten opzichte van hun directe rivaal. Echter, het verschil met de auto van Hülkenberg, die op P7 staat, is groter dan Massa prettig vindt. De Braziliaan hoopt dan ook dat de strategie van Williams hem zal helpen Hülkenberg en Pérez te verslaan.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;