Menu
© MotorSport.com

Martini en Williams wachten met aankondiging Stroll

7 reacties | 2011x gelezen
15-10-2016 17:12

EvDelft | Williams zal naar alle waarschijnlijkheid een paar weken wachten met de bevestiging dat de jongeling Lance Stroll de overstap maakt naar de Formule 1 in 2017. Dit is om problemen met de sponsor Martini te voorkomen.

Bron: MotorSport.com

De puzzelstukjes voor de startopstelling voor het komende seizoen vallen langzaam maar zeker op hun plek. Renault heeft inmiddels bevestigd dat de 29 jaar oude Nico Hülkenberg voor hen zal rijden volgend jaar. Echter, Williams hult zich in stilte.

De geruchten gaan dat het team uit Grove een paar weken wil wachten met het bekendmaken van het rijdersduo voor het komende seizoen. Lance Stroll zal dan de teamgenoot worden van Valtteri Bottas, zo is de verwachting. De reden dat Williams wil wachten, is omdat Lance nog maar 17 jaar oud is - en dat zou tot problemen leiden met de titelsponsor van het team, Martini, omdat hij nog geen 18 is.

Om de komst van Stroll te optimaliseren, zal de komst van Canadees worden aangekondigd op 29 oktober, wanneer hij zijn 18de verjaardag viert. Dat is de zaterdag van de Grote Prijs van Mexico. Naar verwachting zal Williams in het weekeinde van de race op Mexico of de week erna bekend maken met wie volgend jaar aan de start wordt verschenen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;